Mixer4all 30.10.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Witam, Wczoraj staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami działki. W związku z tym wybraliśmy projekt domu APS-105, który chcemy wdrożyć w życie na początku 2008r (tak planujemy ) Uprzejmie proszę wszystkich o pomoc w oszacowaniu kosztów budowy takiego domku - oczywiście interesuje mnie stan surowy zamkniety. Jeżeli możecie podajcie również jak czasowo wygląda budowa takiego domku (oczywiście stan surowy zamknięty). Czy ktoś z was używał dachówki bitumicznej?, bo wraz z małżonką się nad tym zastanawiamy. Za wszystkie informację z góry dziękuje a na wiosnę możecie liczyć na fotorelacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiki_3 27.11.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Czy ktoś wie gdzie sie podziewa edyryt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.11.2007 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 właśnie, Edytko gdzie jesteś?? zagazowali Cię już?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 23.12.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Niech te święta Bożego Narodzeniaprzyniosą nam wiele radości,Niech uśmiech zagości w domach,Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy,a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach,Niech samotność odejdzie w niepamięć,Niech zima otula nas białym puchem,jak ciepły koc przy kominku,Niech bieluteńkie gwiazdeczkiskrzypią wesoło pod naszymi butamina wieczornym spacerze.Niech dobry Bóg namalujeszczęście na naszych twarzach,Niech miłość dotyka nas delikatnie,lecz bez ustanku,Niech marzenia płyną wysoko w góręi spełniają się... ____________/\___________< o >_____________\/___________/___\__________/o_<>\_________/__o____\________/_____o___\_______/___<>__o__\______/__________o__\_____/__<>_____o____\____/________o_______\___/_______o___<>____\__/__<>__o____________\_/______o______________\/_____o________<>______\___________|__| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 02.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Witam wszystkich: Edytka już sobie mieszka, domek jest PRZEPIĘKNY I FUNKCJONALNY ja teraz zaczynam budowę więc wszystko przedemną. ... trochę się zeszło ale cóż poradzić. Domek APS 105 jest naprawdę świetny. Zmiany Edytki (likwidacja spiżarni, przesunięcie drzwi od grderoby i inne...) buły trafne. opolecam do rozważenia inwestorom. Mam nadzieję, że moja budowa będzie w stopniu tak zadowalającym jak jej... Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 03.03.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 chcialam poogladac tak zachwalany domek ale widze same krzyzyki Czy tylko ja tak mam? Edyryt zagladasz tu czasem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 22.03.2008 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://i216.photobucket.com/albums/cc232/maja_w/1kopia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 22.03.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 .Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego życzy TomKa http://images30.fotosik.pl/180/b174248b36d15022.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.03.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://www.samre.info/kartki/11w/wiel11/wielkanoc11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts