DarioAS 12.10.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 oj, to będzie co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 ja za to mam piątek mniej udany... leje u nas jak fiks, nie da się iść na spacerek, a co za tym idzie, nie poskręcam tych mebli . Wszystkim koleżankom naokoło nagle się dzieci pochorowały i... dosłownie się nudzę, jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 12.10.2007 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Ale za to masz czas na kawkę z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 znalazłam jedną zdrową!!! już ją ściągłam, ma przyjść po obiedzie ze swoim synkiem ( o miesiąc młodszym od Dawidka ) Na komputerze, to młody i tak mi nie daje siedzieć, jak nie śpi, bo się nudzi i marudzi. Więc poświęcam się zabawie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 12.10.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 to co??? tak przy kafce to trza by kogo obsmarować może nie??? Jak te baby... to ja zacznę.. widziałyście akwarium u Cyli?? Ma baba łeb.. Ruchomy obraz zrobić Ja tak chciałam w ścianie pomiędzy salonem a sypialnią, ale małż jak zwykle szybko mnie naprostował, że ktoś mu będzie w łóżko zaglądał delikatnie mówiąc... A swoją drogą, to ciekawa jestem, czy ta ściana u Cyli jest zrobiona szersza na to akwarium, czy może to akwarium udało jej się kupić takie chude... I jak to sprzątać?? aż muszę się jej zapytać A ja sie dziwie od rana skąd ta czkawka ..... Śpiesze z odpowiedziami Ściana została specjalnie na te potrzeby akwariowe zbudowana, jest na szerokość pustaka.u góry jjest węższa - zrobiona płyt kartonowo - gipsowych. Akwarium też na zmówienie było robione. Czyści sie jakby samo(gdyz robi to mój mąż. Za akwarium nic nie widać bo jest tam specjalna naklejka udajaca głębię morza (roślinki i iine inności.) Sorki za zwięzłe i suche odpowiedzi, ale dziewczyny....ja w pracy jestem. A u nas dziś kocioł , bo dzień nauczyciela. Apele, srelki morelki, dzieci z kwiatkami i takie tam pzdr cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 to i tak się cieszymy, że znalazłaś dla nas czas Cyla. To wszystkiego najlepszego w tym szczególnym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 12.10.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Ach z ciachami sie oczywiście dorzucam. Smaczności Wam Życzę http://www.cukiernia.krakow.pl/img/ciasteczko.jpg zmniejszyłam to ciacho bo strone rozwalało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.10.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 To wproszę się i ja, tylko z herbatką z cytrynką Muszę się przyznać, że Was wszystkie codziennie podglądam i czerpię pomysły, chętnie też bym zrobiła córci taki różowy pokoik i ztym mebelkami Baggi, bo są śliczne, ale córa ma już 7 lat i pewnie niebawem te wszystkie róże, księżniczki i inne jej się znudzą. Ale wszystko przede mną i bardzo chętnie bym Was dogoniła. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 jak mówisz... wszystko przed Tobą.. potem my będziemy zaglądać i wspominać i pewnie chętnie nie raz będzie się nam chciało do tego wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 12.10.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 To ja tez herbatke wypije bo mnie ostatnio od kawy odżuca - nie wiem czemu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 zgadnij... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiki_3 12.10.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 To ja tez herbatke wypije bo mnie ostatnio od kawy odżuca - nie wiem czemu ... Mnie jak od kawusi odrzuciło, to niebawem okazało się, że jestem.......w ciązy. Czy zgadlam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 12.10.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 ludzie to są złośliwi , człowiek na kawie to teraz przeszkadzać muszą ...potem wypadam z rytmu, mam zaległosci, nie nadążam czytać, nie mówiąc już o pisaniu................masakra pochwale sie, skoro tak o dzieciach wątek się rozwinął...........Marcyśka dostała dzisiaj kojec, dziadki mieli tę niepowtarzalną okazję, jako pierwsi go wypróbować, podobno Marcy wniebowzięta, siedzi i się bawi pipka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 12.10.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 no własnie Gosiaczek i jak z tymi smakami masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 12.10.2007 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Miło widzieć że grono sie powiększa. Gosia, no właśnie co z tą kawą? Qrcze ja tak miałam na surowe ogórki Ale to się dało wyeliminować, najgorsze było to że nie tolerowałam zapachu perfum mojego szefa. Ciagle gdy z nim rozmawiałam zastanawiałam się czy dam rade dobiec do toalety. ale wracając do tematu to czy ja coś przegapiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.10.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Może jak z Wami dłużej poprzebywam wirtualnie, to i ja się jakiejś ciąży doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Magi, ja też czekam.. Zgadłyście wszystkie, Gosia pisała wcześniej w moim wątku, że jest w ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.10.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Super to Gratulacje dla GosiaczekKr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 13.10.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Dziękuję dziękuje - własnie dlatego mnie odżuca, ale ciasteczko chętnie zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiki_3 16.10.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Edyryt, jak tam szablony w pokoju syna? Czy cos już udało Ci się stworzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts