Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

APS 105

Recommended Posts

• Odpowiedzi 268
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

to co???

tak przy kafce to trza by kogo obsmarować może nie???

Jak te baby...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

to ja zacznę..

widziałyście akwarium u Cyli??

Ma baba łeb..

Ruchomy obraz zrobić :wink:

Ja tak chciałam w ścianie pomiędzy salonem a sypialnią, ale małż jak zwykle szybko mnie naprostował, że ktoś mu będzie w łóżko zaglądał delikatnie mówiąc...

A swoją drogą, to ciekawa jestem, czy ta ściana u Cyli jest zrobiona szersza na to akwarium, czy może to akwarium udało jej się kupić takie chude...

I jak to sprzątać??

aż muszę się jej zapytać :wink:

A ja sie dziwie od rana skąd ta czkawka ..... :wink:

Śpiesze z odpowiedziami :p Ściana została specjalnie na te potrzeby akwariowe zbudowana, jest na szerokość pustaka.u góry jjest węższa - zrobiona płyt kartonowo - gipsowych. Akwarium też na zmówienie było robione. Czyści sie jakby samo(gdyz robi to mój mąż. :wink:

Za akwarium nic nie widać bo jest tam specjalna naklejka udajaca głębię morza (roślinki i iine inności.)

Sorki za zwięzłe i suche odpowiedzi, ale dziewczyny....ja w pracy jestem. A u nas dziś kocioł , bo dzień nauczyciela. Apele, srelki morelki, dzieci z kwiatkami i takie tam :roll:

pzdr cyla 8)

To wproszę się i ja, tylko z herbatką z cytrynką :lol: :lol: :lol:

Muszę się przyznać, że Was wszystkie codziennie podglądam i czerpię pomysły, chętnie też bym zrobiła córci taki różowy pokoik i ztym mebelkami Baggi, bo są śliczne, ale córa ma już 7 lat i pewnie niebawem te wszystkie róże, księżniczki i inne jej się znudzą. Ale wszystko przede mną i bardzo chętnie bym Was dogoniła.

Pozdrawiam

Magda

ludzie to są złośliwi :roll: , człowiek na kawie to teraz przeszkadzać muszą :lol: :lol: ...potem wypadam z rytmu, mam zaległosci, nie nadążam czytać, nie mówiąc już o pisaniu................masakra :wink: :D

pochwale sie, skoro tak o dzieciach wątek się rozwinął...........Marcyśka dostała dzisiaj kojec, dziadki mieli tę niepowtarzalną okazję, jako pierwsi go wypróbować, podobno Marcy wniebowzięta, siedzi i się bawi pipka 8) :lol:

Miło widzieć że grono sie powiększa. Gosia, no właśnie co z tą kawą? Qrcze ja tak miałam na surowe ogórki :D Ale to się dało wyeliminować, najgorsze było to że nie tolerowałam zapachu perfum mojego szefa. Ciagle gdy z nim rozmawiałam zastanawiałam się czy dam rade dobiec do toalety. ale wracając do tematu to czy ja coś przegapiłam?