prystelka 16.08.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Jak dla mnie to bardzo ładnie, zwłaszcza kuchnia w moim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpenio 16.08.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 I jeszcze raz ja, zapomniałem się zapytać o okna-drewniane czy plastki i jakie są lepsze i praktyczniejsze? Te wszystkie pytania były skierowane do edyryta zaszła pomyłka Pozdrawiam szpenio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 17.08.2007 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam ! [szpenio Drzwi do spiżarki nie ma, poprostu ją zlikwidowaliśmy powiększając dolną łazienkę. A spiżarkę mam wygospodarowana z części kotłowni przy garażu. minus dalej od kuchni, plus jest tam chłodno. Strych nie ma w tej chwili przeznaczenia sami zastanawiamy się co zrobić z 45 metrowym pomieszczeniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 17.08.2007 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 I jeszcze raz ja, zapomniałem się zapytać o okna-drewniane czy plastki i jakie są lepsze i praktyczniejsze? Okna są drewniane, a które lepsze i praktykczniejsze? Niestety sam musisz sobie na to odpowiedzieć. My początkowo szukaliśmy okien plastikowych bo trochę tańsze, nie trzeba po kilku latach ich odnawiać itd. Efekt przewrotny mamy drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asik1807 19.08.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Piękny dom. Szczególnie podoba mi się z zewnątrz i kominek. My niedługo zaczynamy budowę takiego samego. Zmieniliśmy kilka rzeczy: 1) zmniejszyliśmy garderobę (tę po prawo od wejścia), 2)kosztem w/w garderoby wydłużyliśmy i automatycznie powiększyliśmy spiżarkę, 3)wyjście na taras mamy w wykuszu (w pokoju dziennym na wprost korytarza), 4)taras mamy na rogu, tzn. z dwóch stron domu, 5)powiększyliśmy kotłownię i zaplanowaliśmy tam drzwi na zewnątrz, 6)na górze zlikwidowaliśmy łazieneczkę przy sypialni, 7)zamiast tego mamy większą garderobę. Mam nadzieję, że nam budowa pójdzie równie szybko (sądząc z dat na zdjęciach, to niecałe półtora roku). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 20.08.2007 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 asik1807 gratuluję wyboru My pozostawiliśmy garderobe na dole przesuwając jedynie lekko drzwi do niej, dzięki temu możemy zrobić na całej ścianie szafę na garderobę i buty. Wyjście na taras z wykuszu to bardzo dobry pomysł, ja żałuję że tego niezrobiliśmy. Na etapie adaptacji projektu również zrobiliśmy drzwi z garażu na ogród ale w czasie budowy je zlikwidowaliśmy. Też nie mamy łazienki przy sypialni niemniej garderoba ze względu na skosy jak dla mnie nie jest wystarczająco duża i te skosy, które powodują problemy z lokalizacją drążków. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 25.08.2007 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 , Zaczynamy cyklinowanie i lakierowanie podłogi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpenio 27.08.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Chciałbym uzyskać od Was opinię na temat podwyższenia poddasza o 25 cm. Skosy będą mniejsze i pomieszczenia będą bardziej funkcjonalne. Co o tym myślicie? Po analizie wszystkich wymiarów tak nam wyszło. Pozdawiam szpenio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpenio 27.08.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Na ARCHI w realizacjch znalazłem okna dachowe i zastanawiam się czy gra jest warta świeczki, zobaczcie sami: http://www.archi-projekt.com.pl/dat/realizacje/408_b.jpg i drugie: http://www.archi-projekt.com.pl/dat/realizacje/409_b.jpg Jak wam się podoba? Pozdrawiam szpenio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpenio 27.08.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Zamiast okna wejście do spiżarki: http://www.archi-projekt.com.pl/dat/realizacje/407_b.jpg Pozdrawiam szpenio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpenio 27.08.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Czy domek nie traci na estetyce gdy schodków jest za dużo?: http://www.archi-projekt.com.pl/dat/realizacje/181_b.jpg Pozdrawiam </p><p> </p><p> [b]szpenio[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 28.08.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Piękny domek!!! Spodobał mi się strasznie kolor elewacji Czekam na kolejne zdjęcia z wykończeniówki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.08.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Śliczne meble łazienkowe . Mogłabym się dowiedzieć, jaki masz kolor ścian w kuchni? Pasuje mi coś w tych tonacjach do salonu, wygląda ciekawie. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 30.08.2007 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Śliczne meble łazienkowe . Mogłabym się dowiedzieć, jaki masz kolor ścian w kuchni? Pasuje mi coś w tych tonacjach do salonu, wygląda ciekawie. Pozdrawiam cieplutko Kolor ścian w kuchni to coral firmy fluger, jest to ten sam kolor co na kominku jednak na zdjęciach kuchni wygląda jaśniej moze ze względu na jasne szafki, natomiast jaśniejszy o dwa tony odcień jest na ścianach salonu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.09.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 05.09.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 edyryt mam pytanie.... będę miała podobny kolor dachówki, okna też no i elewacja w podobnej tonacji i nie moge się zdecydowac na kolor rynien. Widzę, że u Ciebie wszystkie obróbki w kolorze ceglastym a rynny brązowe. Nie kusiło Cie założyć rynien ceglastych? mnie radzą, że jak rynny brąz to obróbki z blachy też powinny być brąz. A u Ciebie jest inaczej i bardzo mi się podoba wogóle cały domek mi sie podoba a mebelki łazienkowe to z jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 05.09.2007 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 edyryt mam pytanie.... będę miała podobny kolor dachówki, okna też no i elewacja w podobnej tonacji i nie moge się zdecydowac na kolor rynien. Widzę, że u Ciebie wszystkie obróbki w kolorze ceglastym a rynny brązowe. Nie kusiło Cie założyć rynien ceglastych? mnie radzą, że jak rynny brąz to obróbki z blachy też powinny być brąz. A u Ciebie jest inaczej i bardzo mi się podoba wogóle cały domek mi sie podoba a mebelki łazienkowe to z jakiej firmy? oczywiście że kusiły mnie rynny w kolorze dachówki. Gama kolorów była jednak ograniczona, został więc brąz i myśle że jest O.K. Brązowe obróbki blacharskie będą się odcinały od dachu, zastanów się więc czy warto. Meble łazienkowe robiliśmy na zamówienie u stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 05.09.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 super dom naprawde, strasznie mi się podoba...miodzio!!! Mam pytanie odnośnie kuchni: czy to są meble BRW czy mi się wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 05.09.2007 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 aha26 dzięki.To nie są meble BRW, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 06.09.2007 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 mamy wycyklinowana i polakierowana podłogę huuuuura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts