Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

APS 105

Recommended Posts

Kolorowe szaleństwo rozpoczeło sie na dobre. Mój mąż gdy zobaczył kolor sypialni mało zawału serca nie dostał. Wciekły, intensywny róż, przez cały dzień sie do mnie małzonek nieodzywał. A kolorek miał byc delikatny i przybrudzony.

Drugi raz bedzie pomalowany juz w innym odcieniu.

• Odpowiedzi 268
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kolorowe szaleństwo rozpoczeło sie na dobre. Mój mąż gdy zobaczył kolor sypialni mało zawału serca nie dostał. Wciekły, intensywny róż, przez cały dzień sie do mnie małzonek nieodzywał. A kolorek miał byc delikatny i przybrudzony.

Drugi raz bedzie pomalowany juz w innym odcieniu.

edyryt nie przejmuj się, faceci tacy są... sama wiesz :):) prosisz męża o brudny róż, a on kupuje "gaciowy", a potem jeszcze ma pretensje

Pozdrawiam kochana :)

Uxx

Witaj Edyryt! Tak sobie zaglądam popatrzeć na ten Wasz domek i marzę, kiedy nasz będzie taki...My znaleźliśmy murarza, musimy tylko podpisać umowę. Ok. 50 km od nas jest taki sam dom, tylko z pojedynczym garażem. Planujemy się tam wybrać, mamy nadzieję, że właściciel pozwoli nam go obejrzeć. Chciałabym mieć orientację w wielkości pomieszczeń. Zastanawiam się cały czas nad tym przedpokojem. Może niepotrzebnie go zmniejszyliśmy? Chciałabym to zobaczyć, żeby potem nie żałować. Kostkę przed domem macie taką, o jakiej ja myślałam :lol: Pozdrawiam!

asik1807 koniecznie zobaczcie dom. Co innego projekt na papierze, a co innego gdy możesz go zobaczyć od środka. Gdybym dzisiaj miała zaczynać budowę napewno wyjście na taras było by w miejsu gdzie jest wykusz. Nad garderobą się zastanów to jest miejsce gdzie mają się zmieścić wszystkie kurtki, buty itd.

A czas szybko mija i też niedługo Wasz będzie taki.