edyryt 21.09.2007 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 a to kolory w pokojach dziecihttp://images12.fotosik.pl/101/49d008a2eb8ee8e5.jpghttp://images23.fotosik.pl/84/2c78cc89cf1cd410.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.09.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Edyryt to masz dwójeczkę? A duże już te dzieciaczki?bardzo ładnie wyszły kolorki, jak wszędzie zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 22.09.2007 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Edyryt to masz dwójeczkę? A duże już te dzieciaczki? bardzo ładnie wyszły kolorki, jak wszędzie zresztą. Tak, wymarzona dwójeczka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 24.09.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Mam kran ale nie taki który podobał sie i Tobie i mnie Wybrałam taki srebrny z wbudowanym dozownikem do płynu. Dzisiaj może zostanie zamontowany. Doczekaliśmy się na hydraulika, który ma montować całą armaturę, grzejniki itd. A tak wogóle to moje forum jest zabronione dla Ciebie Odkąd tu zaglądasz nie odwiedzasz mnie. Oj kochaniutka, przyjadę, przyjadę, sama wiesz nie mam na nic czasu Zmarwię Cię, na Twoje forum i tak sobie pozaglądam. Lubię być na bieżąco. Ty też możesz moje odwiedzać. Zapraszam. na razie jeszcze niewiele mam do napisania, ale to się przecież zmieni niebawem. Jeszcze zdążymy wypić kawkę cmok, cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiki_3 24.09.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Edyryt, domek cudowny!!! My równiez budujemy aps 105 tyle że bez garazu i podpiwniczony, niestety ogranicza nas szerokość działki i plan zagospodarowania przestrzennego. W projekcie dokonalismy kilku zmian, ale w tej chwili już widzę, że nie wszystko przewidzielismy. Śledzę postępy prac na Twojej budowie i jestem pod ogromnym wrażeniem, kolor elewacji śliczny, tutaj zresztą nie jestem oryginalna w swoich pochlebstwach. Czekam na kolejne zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montana1 25.09.2007 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 a kiedy krany będą? masz już coś na oku? Mam kran ale nie taki który podobał sie i Tobie i mnie Wybrałam taki srebrny z wbudowanym dozownikem do płynu. Dzisiaj może zostanie zamontowany. Doczekaliśmy się na hydraulika, który ma montować całą armaturę, grzejniki itd. A tak wogóle to moje forum jest zabronione dla Ciebie Odkąd tu zaglądasz nie odwiedzasz mnie. Wiesz co, ja ostatnio widziałam (wklejam link do allegro bo nie umiem skopiować fotki...) http://www.allegro.pl/item246772560_bateria_zlewozmywakowa_olympia_retro_braz_od_ss.html#photo Widziałam taką w sklepie za 864,- a tu proszę 399,- pół ceny... Taką sobie kupię co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 26.09.2007 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Wiesz że ten kran mi się podobał Ale mam inny i już! Cena atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 26.09.2007 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Edyryt, domek cudowny!!! My równiez budujemy aps 105 tyle że bez garazu i podpiwniczony, niestety ogranicza nas szerokość działki i plan zagospodarowania przestrzennego. W projekcie dokonalismy kilku zmian, ale w tej chwili już widzę, że nie wszystko przewidzielismy. Śledzę postępy prac na Twojej budowie i jestem pod ogromnym wrażeniem, kolor elewacji śliczny, tutaj zresztą nie jestem oryginalna w swoich pochlebstwach. Czekam na kolejne zdjęcia. Pozdrawiam Wiki_3 dziękuję zapraszam do oglądania i komentowania. Wklejajcie zdjęcia swoich Aps-ów 105 zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.09.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 A jak tam szablony? Użyte już? Nie wiem co dać na ściany i tak czekam, aż się pochwalisz. Ciekawa jestem jak to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 26.09.2007 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Jeden jest w sypialni ale muszę go jeszcze dopracować a na to wciąż brak czasu niedokończony wygląda takhttp://images24.fotosik.pl/84/c9913afd0a0741ab.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiki_3 26.09.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 a to kolory w pokojach dzieci http://images12.fotosik.pl/101/49d008a2eb8ee8e5.jpg http://images23.fotosik.pl/84/2c78cc89cf1cd410.jpg Interesują mnie te skosy w sypialniach na górze. Jeszcze jestesmy przed ich wykonaniem i zastanawia mnie jak daleko sięgają. Mam wrażenie, że zabieraja dużo miejsca w pomieszczeniach i trudno będzie w nich cokolwiek ustawić. Jakie są Twoje odczucia w tej materii, pytam jako, że Ty masz to wszystko przed sobą wizualnie a ja jakos nie mogę sobie wyobrazić tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiki_3 26.09.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 dzisiaj zamówiliśmy barierkę na schody, nie jest to szczyt naszych marzeń ale cóż kasa sie kurczy musimy iść na kompromisy http://images27.fotosik.pl/77/03b9d0407e97728d.jpg A i jeszcze jedno pytanko. Czy po lewej stronie od schodów masz wejście do garażu i czy mogłabys umieścic zdjęcie tej części. Interesuje mnie, czy u Ciebie jest tak jak u mnie, czyli 3 schodki zejściowe i drzwi, czy tez od razu są drzwi. Piękne dzieciątko na szczycie schodków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.09.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 no, całkiem nieźle to wygląda. Tylko dla siebie to akurat w tej szablonerii to nic nie znalazłam. Poszukam gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 26.09.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Edyryt piękny masz domek, kolory ładne. Kuchnia jest super, ciekawa jestem jak masz połączony parkiet z płytkami. Można zbliżenie?Meble w łazience super, czy panujesz podwieszane umywalkitzn podblatowe.Jaką szerokość mają szafki łazienkowe?pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 27.09.2007 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 wiki_3 ścianka kolankowa ma 90 cm i ustawić pod nia można jedynie łóżko lub biurko. Niestety to są wady domów z mieszkalnym poddaszem. Do garażu są jeszcze trzy schodki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 27.09.2007 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Edyryt piękny masz domek, kolory ładne. Kuchnia jest super, ciekawa jestem jak masz połączony parkiet z płytkami. Można zbliżenie? Meble w łazience super, czy panujesz podwieszane umywalkitzn podblatowe. Jaką szerokość mają szafki łazienkowe? pozdrowionka Umywalki będą na blacie może dzisiaj lub jutro zostaną zamontowane wtedy się pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natka1979 27.09.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Witam domek bardzo mi się podoba czy mogłabym się dowiedzieć jaki jest kolor elewacji pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 28.09.2007 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Witam domek bardzo mi się podoba czy mogłabym się dowiedzieć jaki jest kolor elewacji pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 28.09.2007 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Edyryt piękny masz domek, kolory ładne. Kuchnia jest super, ciekawa jestem jak masz połączony parkiet z płytkami. Można zbliżenie? Meble w łazience super, czy panujesz podwieszane umywalkitzn podblatowe. Jaką szerokość mają szafki łazienkowe? pozdrowionka Długość szafek w łazience 2m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 28.09.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Edytko wszystko u Ciebie pięknieje gratuluję!! blat w kuchni suuuper co z gazem, coś już wiadomo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts