Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

APS 105

Recommended Posts

• Odpowiedzi 268
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam kran ale nie taki który podobał sie i Tobie i mnie :D Wybrałam taki srebrny z wbudowanym dozownikem do płynu. Dzisiaj może zostanie zamontowany. Doczekaliśmy się na hydraulika, który ma montować całą armaturę, grzejniki itd.

A tak wogóle to moje forum jest zabronione dla Ciebie :D Odkąd tu zaglądasz nie odwiedzasz mnie. :D

Oj kochaniutka, przyjadę, przyjadę, sama wiesz nie mam na nic czasu :D :D :D

Zmarwię Cię, na Twoje forum i tak sobie pozaglądam. Lubię być na bieżąco. Ty też możesz moje odwiedzać. Zapraszam. na razie jeszcze niewiele mam do napisania, ale to się przecież zmieni niebawem. Jeszcze zdążymy wypić kawkę

cmok, cmok :)

Edyryt, domek cudowny!!! My równiez budujemy aps 105 tyle że bez garazu i podpiwniczony, niestety ogranicza nas szerokość działki i plan zagospodarowania przestrzennego. :cry:

W projekcie dokonalismy kilku zmian, ale w tej chwili już widzę, że nie wszystko przewidzielismy.

Śledzę postępy prac na Twojej budowie i jestem pod ogromnym wrażeniem, kolor elewacji śliczny, tutaj zresztą nie jestem oryginalna w swoich pochlebstwach. :D

Czekam na kolejne zdjęcia. Pozdrawiam

a kiedy krany będą? masz już coś na oku?

Mam kran ale nie taki który podobał sie i Tobie i mnie :D Wybrałam taki srebrny z wbudowanym dozownikem do płynu. Dzisiaj może zostanie zamontowany. Doczekaliśmy się na hydraulika, który ma montować całą armaturę, grzejniki itd.

A tak wogóle to moje forum jest zabronione dla Ciebie :D Odkąd tu zaglądasz nie odwiedzasz mnie. :D

Wiesz co,

ja ostatnio widziałam (wklejam link do allegro bo nie umiem skopiować fotki...)

http://www.allegro.pl/item246772560_bateria_zlewozmywakowa_olympia_retro_braz_od_ss.html#photo

Widziałam taką w sklepie za 864,- a tu proszę 399,- pół ceny...

Taką sobie kupię :wink:

co Ty na to?

Edyryt, domek cudowny!!! My równiez budujemy aps 105 tyle że bez garazu i podpiwniczony, niestety ogranicza nas szerokość działki i plan zagospodarowania przestrzennego. :cry:

W projekcie dokonalismy kilku zmian, ale w tej chwili już widzę, że nie wszystko przewidzielismy.

Śledzę postępy prac na Twojej budowie i jestem pod ogromnym wrażeniem, kolor elewacji śliczny, tutaj zresztą nie jestem oryginalna w swoich pochlebstwach. :D

Czekam na kolejne zdjęcia. Pozdrawiam

Wiki_3 dziękuję zapraszam do oglądania i komentowania.

Wklejajcie zdjęcia swoich Aps-ów 105 zapraszam

Interesują mnie te skosy w sypialniach na górze. Jeszcze jestesmy przed ich wykonaniem i zastanawia mnie jak daleko sięgają. Mam wrażenie, że zabieraja dużo miejsca w pomieszczeniach i trudno będzie w nich cokolwiek ustawić.

Jakie są Twoje odczucia w tej materii, pytam jako, że Ty masz to wszystko przed sobą wizualnie a ja jakos nie mogę sobie wyobrazić tego.

dzisiaj zamówiliśmy barierkę na schody, nie jest to szczyt naszych marzeń ale cóż kasa sie kurczy musimy iść na kompromisy

http://images27.fotosik.pl/77/03b9d0407e97728d.jpg

A i jeszcze jedno pytanko. Czy po lewej stronie od schodów masz wejście do garażu i czy mogłabys umieścic zdjęcie tej części. Interesuje mnie, czy u Ciebie jest tak jak u mnie, czyli 3 schodki zejściowe i drzwi, czy tez od razu są drzwi.

Piękne dzieciątko na szczycie schodków:)

Edyryt piękny masz domek, kolory ładne.

Kuchnia jest super, ciekawa jestem jak masz połączony parkiet z płytkami.

Można zbliżenie?

Meble w łazience super, czy panujesz podwieszane umywalkitzn podblatowe.

Jaką szerokość mają szafki łazienkowe?

pozdrowionka

Umywalki będą na blacie może dzisiaj lub jutro zostaną zamontowane wtedy się pochwalę.

Edyryt piękny masz domek, kolory ładne.

Kuchnia jest super, ciekawa jestem jak masz połączony parkiet z płytkami.

Można zbliżenie?

Meble w łazience super, czy panujesz podwieszane umywalkitzn podblatowe.

Jaką szerokość mają szafki łazienkowe?

pozdrowionka

Długość szafek w łazience 2m