Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

APS 105

Recommended Posts

Edytko wszystko u Ciebie pięknieje :)

gratuluję!!

blat w kuchni suuuper :)

co z gazem, coś już wiadomo??

Wiadomo tyle że Spółka Gaz ciągle ma czas a ponieważ w umowie termin mamy do 15-go listopada już wiemy że wcześniej gazu mieć nie będziemy. Teraz mocno zaciskam kciuku aby było ciepło nie spadł śnieg poniewaz wtedy termin im się napewno przesunie. Są tej całej sytuacji plusy :D wprowadzimy sie do umeblowanego domu. Wiszą żyrandole, stoi wypoczynek, będziemy zamawiali karnisze i firanki, zasłonki.

• Odpowiedzi 268
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję Edyryt:)

Łazienka bajeczna, kiedy u mnie będzie chociaż troszkę tak ładnie jak u Ciebie.

Niedługo :D Na jakim etapie jesteście?

Mi jeszcze daleko do Ciebie. Właśnie jutro nasi budowlańcy będa zalewać strop na poddaszu-u nas troszkę inaczej niż u Ciebe. Jak dobrze zauwazyłam u Ciebie strop na poddaszu z płyty gipsowej?

Pod koniec października bedzie robiony dach, może wcześniej sie uda. Drewno na wieźbę ma byc w tym tygodniu. Oj, daleko jeszcze, daleko...Ale mnie cieszy każdy etap budowy :D

Dziękuję Edyryt:)

Łazienka bajeczna, kiedy u mnie będzie chociaż troszkę tak ładnie jak u Ciebie.

Niedługo :D Na jakim etapie jesteście?

Mi jeszcze daleko do Ciebie. Właśnie jutro nasi budowlańcy będa zalewać strop na poddaszu-u nas troszkę inaczej niż u Ciebe. Jak dobrze zauwazyłam u Ciebie strop na poddaszu z płyty gipsowej?

Pod koniec października bedzie robiony dach, może wcześniej sie uda. Drewno na wieźbę ma byc w tym tygodniu. Oj, daleko jeszcze, daleko...Ale mnie cieszy każdy etap budowy :D

Rok temu nie było u mnie okien drzwi tynków itd. Czyli jeszcze kilka miesięcy przed Tobą.