wiki_3 07.10.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Hydraulik zamontował baterie, kabiny, ale nie mam czasu zrobić zdjęć. Wklejam więc zdjęcia moich skarbów http://images25.fotosik.pl/93/d0c1138fb292315f.jpg Śliczne dzieciaczki, jak z obrazka Edyryt mam pytanie onośnie okien i drzwi. Mam wrażenie, że trzeba będzie na nie wydac majątek. Kiedy zobaczyłam otwory na okno-drzwi w sypialniach nad wykuszem, szczerze mówiąc z lekka się przeraziłam ich rozmiarem. Podobnie w naszej sypialni, murarze odradzali nam okno łukowe, twierdząc, że będzie ono 2x droższe od tradycyjnego. Doszliśmy z mężem do wniosku, że z łukowym domek będzie się ładniej prezentował, zresztą to widać w Twoim domku, jestem nim zauroczona. I tutaj moja prośba, czy mogłabyś tak w przybliżeniu podać ile wyniosły Cie wszystkie okna, łącznie z okno-drzwiami, jeśl nie możesz na forum to może na priva. I jeszcze jedno, jak rozwiązaliście problem ogrzewania-tradycyjne czy też podłogowe? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 08.10.2007 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 wiki_3 ogrzewanie podłogowe mamy w wiatrołapie, kuchni i łazienkach reszta tradycyjne. Pozostałe informacje wyślę na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiki_3 08.10.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Dziękuję Ci serdecznie Edyryt za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 08.10.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witaj Bardzo ładny dom, jeden z ładniejszych na tym forum.Z wnętrz przypadła mi do gustu kuchnia.Muszę poczytać skąd masz szafeczki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 09.10.2007 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Witaj Bardzo ładny dom, jeden z ładniejszych na tym forum. Z wnętrz przypadła mi do gustu kuchnia. Muszę poczytać skąd masz szafeczki. pozdrawiam witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 09.10.2007 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Po wielu trudach szafa jest gotowa.http://images29.fotosik.pl/99/4a485d7e82c966a2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 09.10.2007 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Młody ma już gdzie spać i miejsce do odrabiania lekcji. http://images28.fotosik.pl/98/a0ca93d75760d7e7.jpg http://images29.fotosik.pl/99/d6cc3906c82bbd68.jpg pozostały do namalowania szablony na ścianach i za cholerę nie wiem jakich kolorów użyć. Myslę o innym odcieniu zieleni lub szarym, może mi pomożecie prooooszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 09.10.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ojojoj...ale tu pięknie - pierwszy raz zajrzaam i mni zatkało....a jakie tempo niesamowite - musieliście na dobrych fachowców trafić.... I piękne zywe kolory...ja też zdecydowanie lubię żywzsze barwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 09.10.2007 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 GosiaczekKr Dziękuję, jeśli chodzi o fachowców to chyba powinnam iść dziękczynnie na klęczkach do Częstochowy. Człowiek który budował nam stan surowy dawał nam namiary na sprawdzone ekipy z którymi współpracuje od lat i fakt nigdy na nich sie niezawiedlismy. Oczywiscie to również olbrzymia zasługa mojego męża który każdą wolną chwile spedza na budowie i wszystkiego dogląda. Ja natomiast jedynie się chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiki_3 09.10.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Piękny pokoik będzie miał Twój syn. Jak Ty to robisz, że wszystko tak gustownie zestawiasz? Widać serce w tym domu. Gratuluję talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 09.10.2007 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Piękny pokoik będzie miał Twój syn. Jak Ty to robisz, że wszystko tak gustownie zestawiasz? Widać serce w tym domu. Gratuluję talentu Talentu? Nie mam go za grosz. Nie potrafie szyć, haftować, malować, nic kompletnie nic. Wybieram więc rzeczy stonowane, raczej spokojne. teraz będę musiała podobierać firanki, zasłonki i aż skóra mi cierpnie na samą myśl. Brak pomysłu. Czekam więc na propozycje. I ponawiam prośbę o kolor do szablonów na zielona ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 09.10.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Edyryt, wasz dom jest przepiekny mam pytanie, czy sprosy macie zewnetrze czy wewnetrzne? obecnie jestesmy na etapie wyboru okien i z jednej strony zewnetrzne bardziej mi sie podobaja, z II zas strony mysle ze wewnetrzne sa duzo praktyczniejsze, zwlaszcza jesli chodzi o mycie okien. z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 09.10.2007 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 szprosy mamy zewnętrzne we wcześniejszych zdjęciach domu ich nie ma te się ładnie odpinają więc z myciem okien nie powinno być problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 09.10.2007 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 jakim kolorem pomalować szablony w pokoju dziecinnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 09.10.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 w pokoju dziewczynki pomalowalabym brudnym rozem i zielenia, w pokoju synka skoro sciany sa niebieskie proponowalabym braz a co do szprosow, to zauwazylam ze wczesniej nie bylo, ale nie wiedzialam ze sa takie nakladane i ze mozna je sciagac do mycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.10.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 ja zaglądam ale nic nie wyczytałam na temat szablonów i kolorystyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 10.10.2007 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Jejku to jeszcze raz zielone ściany i na nich szablony o takiehttp://images25.fotosik.pl/80/e174196648db5231.jpghttp://images28.fotosik.pl/80/c19ef4f4b9c8159f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 10.10.2007 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 ladne to malo powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiki_3 10.10.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Jak widać na zdjęciach to ściany w pokoju synka mają odcień jasnej zieleni. Jesli tak to szablony zrobiłabym w odcieniu ciemnej zieleni bądź cos kolo brązu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 10.10.2007 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Jak widać na zdjęciach to ściany w pokoju synka mają odcień jasnej zieleni. Jesli tak to szablony zrobiłabym w odcieniu ciemnej zieleni bądź cos kolo brązu. wiesz tą ciemną zieleń jakoś widzę ale co do brązu nie potrafię sobie tego wyobrazić (ogólnie mówiąc kiepsko z moją wyobraźnią). Może sprawdzę na kawałku ściany. Wiki bardzo dziękuję za podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts