Talbot 20.07.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witam serdecznie, Mam prośbę dotyczącą wzoru umowy z kierownikiem budowy. Czy ktoś z Was mógłby mi takową podesłać? ([email protected])Druga sprawa to umowa na załatwianie wszelkich formalności związanych z budową, czy ktoś ma może taką umowę, bądź wie jak powinna wyglądać?Będę wdzięczny za wszelkie informacje i wzory Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 20.07.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 ja też poproszę o umowę z kierownikiemdziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.07.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Witam serdecznie, Mam prośbę dotyczącą wzoru umowy z kierownikiem budowy. Czy ktoś z Was mógłby mi takową podesłać? ([email protected]) Druga sprawa to umowa na załatwianie wszelkich formalności związanych z budową, czy ktoś ma może taką umowę, bądź wie jak powinna wyglądać? Będę wdzięczny za wszelkie informacje i wzory Pozdrawiam wyslałem umowy ale określ blizej tą druga...cos poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 23.07.2007 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Wielkie dzięki.Chodzi mi o umowę na załatwienie formalności związanych ze zgłoszeniem zakończenia robót.Obecnie mój projektant powiedział jakie muszę mu donieść dokumenty i sam złożył za mnie wniosek o pozwolenie na budowę w Starostwie. Chciałbym, zeby tak to się odbyło przy zakończeniu budowy. Prawdopodobnie taką osobą, która złożyłaby dokumenty i przypilnowała ich kompletności byłby kierownik budowy, ale chciałbym to mieć z nim na piśmie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 09.08.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Czy ja też mogłabym prosić o umowę z kierownikiem budowy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 11.08.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 i ja bym prosil jak mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paszczak 11.09.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 "niktspecjalny" czy mogę sie też uśmiechąć o taką umowę z kierownikiem budowy. mój mail paszczaks małpka wp.pl dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 04.10.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ja również poproszę o wzór umowy z kierownikiem, mam nadzieję, że ktoś tu jeszcze zajrzy. [email protected] Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 04.10.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 czy moglabym sie usmiechnac o wzor umowy z kierownikiem budowy? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlpiak 04.12.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 niktspecjalny, przeslij mi pretty please wzor umowy z kierownikiem na qlpiak (at) poczta.onet.pl Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc78 06.12.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 witam, mógłym również prosić o wzór tej umowy, adres poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Red72 10.12.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 http://www.budnet.pl/Umowa_z_kierownikiem_budowy,prawo_budowlane,a=275.html http://www.budnet.pl/pliki/Umowa_z-kier_bud.doc http://www.budnet.pl/Kierownik_budowy_Nadzor_inwestorski,prawo_budowlane,t=5.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlpiak 10.12.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Red72, dziekuje i tu. Budnet.pl jest rzeczywiscie nieoceniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts