Żelka 26.07.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.07.2007 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 no i jestem po wynikach. Idealne, książkowe. Na tarczycę jednak też były. Ciśnienie 120/85 Mam brac aspargin i witaminy z żelazem. Odpoczywać, dużo spać, dużo pić i nie stresować się. Jak po miesaiącu nie przejdzie to znowu do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 08.08.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Ja zaczynam właśnie 3 tydzień brania citro. Piję go z herbatką owocową: teraz z jerzynową a wcześniej z zieloną + pomarańcz + jaśmin. Nic nie czuję jak piję i walę po 20 kropel. Inaczej jest gdy mam herbatę z czerwonych owoców. Czuję się o niebo lepiej, ale ja jestem z Zatokowców i naprawdę mam co leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 08.08.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 jak nic nie wykaze kladziemy sie do szpitala na kompleksowe badanie. albo sie nie kładziemy bo strajkują....:} zelijka chyba nie wolno jeść grejpfrutów przy leczeniu interferonem (to tak Ci wyszukałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 08.08.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 przyczyną może być candida. ponoć wszyscy ją mamy ale u niektórych mocniej atakuje organizm. należy zrobić badania na jej obecność. domowy sposób na jej wykrycie to szklanka z wodą i własna ślina ale najlepiej odwiedzić tą stronę i forum: http://www.bioslone.pl/index Czy ja mogę prosić o sprecyzowanie tego domowego sposobu na obecność condidi. Weszłam na stronę a tam tylko o koktailach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 03.09.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 zielonooka Wierzysz tylko lekarzom, to poczytaj co lekarze piszą o lekarzach Miłego czytania http://bioter.pl/prasa/rak.htm Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.09.2007 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 zielonooka Wierzysz tylko lekarzom, to poczytaj co lekarze piszą o lekarzach Miłego czytania http://bioter.pl/prasa/rak.htm Pozdr. wierzę lekarzom nie wierzę szarlatanom (w zadnej postaci) ps. chętnie poczytam i mam tylko pytanie - czy łaskawie zwolnisz mnie z koniecznosci popijania zdrowotnego drinka z moczu w trakcie tej pasjonujacej lektury? bylabym nieukrywam - ogromnie wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 03.09.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 zielonooka Nikt nie musi nic robić ,a tym bardziej pić drinków ,których nie lubi Decyzja należy do zainteresowanych danym tematem. . Soki które sami zrobimy(burak,marchew,pietruszka jabłko) w sokowirówce i pijemi systematycznie, dają efekty większe Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 04.09.2007 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 monika.KIELCE wybacz, że teraz odpisuję ale nie śledziłem tego wątku. w tym linku pod koniec tekstu jest test ślinowy.http://www.zdrowie.klips.org/cichy_zabojca_nowy.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 06.09.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 monika.KIELCE wybacz, że teraz odpisuję ale nie śledziłem tego wątku. w tym linku pod koniec tekstu jest test ślinowy. http://www.zdrowie.klips.org/cichy_zabojca_nowy.htm Coś nie działa ten link. buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 06.09.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 u mnie działa ale opis tego jest doprawdy obrzydliwy...feee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 07.09.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Zielona obawiam się ze ...... Chłopa Ci trza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2007 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Zielona obawiam się ze ...... Chłopa Ci trza.. a wiesz - ostatnio dobrze sie juz czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 07.09.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 zielonooka Czemu nie komentujesz mojego linka jaki podałem . Przeciez to lekarze go napisali Pozdr. (PSS) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.09.2007 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 zielonooka Czemu nie komentujesz mojego linka jaki podałem . Przeciez to lekarze go napisali Pozdr. (PSS) bo jeszcze nie chcialo mi sie go czytac jak przeczytam to skomentuje - obiecuje ze postaram sie jakos w najblizszym czasie zmobilizowac (ps. jako ze domyslam sie co moze zawierac to chcialam zaznaczyc ze i wsrod lekarzy bywaja tacy z ktorymi sie nie zgadzam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 10.09.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 zielonooka Warto przeczytać . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 28.09.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 zielonooka To lekarze opisali, Myśle ,że sie z nimi zgodzisz w twierdzeniu co przeczytasz http://www.bioter.pl/prasa/niezywi.htm Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 04.10.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 zielonooka To lekarze opisali, Myśle ,że sie z nimi zgodzisz w twierdzeniu co przeczytasz http://www.bioter.pl/prasa/niezywi.htm Pozdr. Ja już przeczytałam. Ufff... biegnę wziąść swoje citro i tabletkę wapnia z minerałami, które to przestałam już brać od 3 mc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.10.2007 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ja tez wreszcie przeczytalam Sorry ale artykul roi sie od takich błedów merytorycznych , nadinterpretowan czy wrecz głupot w tworzeniu teorii ( i to takich ze nawet taki laik jak ja nie majacy wyksztalcenia medycznego wie ze po prostu jest to naciagactwo) - ze szczerze sie usmialam czytajac Nie wiem - byc moze jest to wina tłumaczenia oryginalnego tekstu ale bardzo chetnie pozwole sobie wypisac nazabawniejsze teorie i stwierdzenia zawarte w tym tekscie teraz nie mam za bardzo czasu wiec tylko przytocze to co min. sprawilo ze artykul nie stanowi dla mnie powaznej podstawy do jakiejkolwiek dyskusji (cytat z tłumaczenia (podkreslam tłumaczenia - bo az mi sie wierzyc nie chce ze kandydat nagrody nobla napisał taki bzdet) w kwadratowych nawiasach ziellonooka pozwolila sobie poczynic kąsliwe uwagi ) Genetyczny potencjał zycia człowieka wynosi 120- 140 lat [ bardzo sie z tego powodu ciesze ale moze Pan "Prawie ze dostałem Nobla" raczyl by podaj jakiekolwiek żrodlo naukowe ktore zbadalo ze jest tak faktycznie? nie mowie ze nie wierze ale walac taki tekst w powaznym artykule przypisy i bardzo precyzyjne zrodla takich waznych informacji sa niezbedne - inaczej artykul jest dla mnie mniej wart niz praca licencjacka jakiegos studenciny z wydzialu przyszlych bezrobotnych i plasuje sie merytorycznoscia mniej wiecej na poziomie wypracowania gimnazjalisty ] Aktualnie mamy do czynienia z piecioma takimi grupami gdzie srednia zycia wynosi 120-140 lat Jedna z nich sa narody Tybetu i zachodnich Chin (...) [ no pieknie pieknie bardzo fajnie ale... pierwszy raz słysze zeby w jakichkolwiek grupach czy narodach ŚREDNIA ZYCIA wynosila 120-140 lat . Juz mniejsza o to ze srednia zycia jest jedna liczba (bierze sie liczbe mieszkancow takiego np. "narodu Tybetanskiego " sumuje liczbe lat i dzieli przez ilosc . Wydzie jakas liczba X np 70 lat, 100 lat, 250 lat a nie widełki wiekowe . Ale pominmy i to. Bardziej rozsmieszyła mnie definicja "srednia zycia " Owszem istnieja pojedyncze osobniki dozywajace tego wieku . No ale zeby te pare osobnikow wyrabialo srednia zycia calego narodu ???? Jest ich ok 35 w tym 12 z azejberdzanu [ buahahaha... no i zagadka sie rozwiazala ku ogromnej mej wesolosci Otoz moi kochani - okazuje sie ze grupka "aż" 35 osob długowiecznych robi w tym artykule za "narody tybetu, zachodnich Chin, Pakistanu Gruzji i Azejbardzanu - no comments bo to sie nawet w granicach bledu statystycznego nie miesci :):)" To oczywiscie jakis tam maly fragment artykulu ale juz nawet w nim roi sie od po prostu rzeczy naciagnietych , nadinterpretowanych i napisanych na poziomie "Expressu" czy "Faktu" a nie naukowej publikacji. Proponuje przeczytac ten tekst pod wlasnie takim katem wylapywania nadinterpretacji i rzeczy smiesznych. zabawa gwarantowana Jak bede miala wiecej czasu z ogromna przyjemnoscia popastwie sie nad reszta artykulu uwielbiam takie smaczki ps. a pana sprawdze czy faktycznie nominowany do Nobla dostal i za co? jesli tak jest to byc moze (anty)nobel nalezy sie tłumaczowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.10.2007 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 ps. doczytalam ze ten artykul jest napisany na podstawie wystapienia Pana Prawie Nobla normalnie az sie chce zakrzyczec "Autor!!! autor!!!" co ciekawe autor tego fascynujacego artykulu sie nie podpisal (a ja na wystapieniu dr Wollesa nie bylam wiec nie moge stwierdzic co faktycznie mowil i czy dokladnie to co "autor" przekazal - z szacunku do dr Wollesa - smiem watpic ps. w kwesti wyjasnienia - NIE NEGUJE samej teorii ze takie a nie inne odzywianie czy dostarczanie czegos organizmowi nie wplywa na nasze zdrowie czy nawet dlugosc zycia. Nie nawet jestem sklonna wierzyc. Tyle ze nie takie argumenty i nie w taki sposob podane beda dla mnie argumentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts