Włodek W. 04.10.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Zielonooka Nadinterpretacja czy nie. kasa. Jakby nie patrzył chodzi o ZYSK Nie ważne jakim kosztem. My mamy chorować.P. Minister RELIGA w wystąpieniu tv. Powiedział ;w Izraelu jak strajkowała służba zdrowia ,gwałtownie spadła umieralność ZYSK KASA ZYSK KASA ......... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.10.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Zielonooka, wątpisz? Ja dziś profilaktycznie zjadłem całą posiiadaną kredę i czuję sie.... nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.10.2007 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Zielonooka Nadinterpretacja czy nie. kasa. Jakby nie patrzył chodzi o ZYSK Nie ważne jakim kosztem. My mamy chorować.P. Minister RELIGA w wystąpieniu tv. Powiedział ;w Izraelu jak strajkowała służba zdrowia ,gwałtownie spadła umieralność ZYSK KASA ZYSK KASA ......... Pozdr. Tia...a moze KASA KASA KASA producentow witaminek i suplementow diety? o tym nie pomyslales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.10.2007 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Zielonooka, wątpisz? Ja dziś profilaktycznie zjadłem całą posiiadaną kredę i czuję sie.... nieźle. kredy nie mam zjem olowek - on tam ma w srodku wegiel czy zelazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 05.10.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Ja osobiście nie mogę wyjść z podziwu. Z jednej strony podziwiam naiwnośc ludzi kupujących specyfiki od firm typu akuna. Z drugiej jednak podziwiam spryt i operatywność pracowników takich firm, zwłaszcza managerów Jakiś miesiąc temu miałem spotkanie w restauracji jednego z hoteli w Gliwicach. Tak się złożyło, że równocześnie zlot miał cały region akuny. Pierwsze co mnie zaskoczyło to stan parkingu - gorzej niż nowiutki focus chyba nie zeszli. Głównie dominowały jednak volvo, bmw i subaru olkejone charakterystycznym zielonym logo. Potem mi dopiero wytłumaczono, że byle butelka takiego badziewia kosztuje ponad stówe Z ciekawości przeczytałem metkę i po wielokroć lepszy jest byle biovital, ale to na marginesie. Tak się złozyło, ze obok mojego stolika ulokowała sie szpica, creme de la creme poludniowej akuny, czyli dwóch obleśnych gości z nadmiernym ślinotokiem. Usprawiedliwiam ich jednak poniekąd, gdyż łanie które mieli na usługach, pewnie jako najniższe w hierarchii i najbardziej zmotywowane do kariery, mogły przyprawić o nadmierną pracę ślinianek . Reszta towarzystwa zajęła pozostałe stoliki i żywo rozmawiała. Do głownego stolika byli zapraszani sukcesywnie poszczególni sieciowcy, którzy na te okoliczność wpadali w lekka ekstazę. Siłą rzeczy sporo słyszałem. Nie powtórzę tych rozmów, ale powiem, ze live nie słyszałem takiej agitki i prania mózgu. Po rozgrzeszeniu każdy z rozmówców dostawał pod pachę opasły folder zatytułowany... "Samochód z akuny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 08.10.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 KiZ Tak to prawda co napisałeś ,W dochodach w pracy zawsze jest ,,Że lepsze jest 5 deko handlu ,jak 3 kilo dobrej roboty" .Nasze soki z warzyw mają więcej minerałow i witamin jak te wszystkie AKUMY, ALVEO CZY INTRY ....(bo są świeze)Tylko jest jeden problem .z nimi: trzeba je samemu zrobic i sokowirówke umyć . A tu mamy tylko zaktrętkę do pokonania JESTEŚMY LENIWI Dlatego handlowcy tyle zarabiają, Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gienia16 01.01.2017 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 dietą i ćwiczeniami możńa zdziałać cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts