magdalena.korcz 21.07.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Witam,Za namową koleżanek z pracy zdobyłam się na odwagę.One poradziły mi a bym napisała swoją prośbę na tym forum.Być może ktoś mógł by mi pomóc ?Jeśli pod czas remontów ktoś z Państwa stwierdzi że jest w posiadaniu zbędnych przedmiotów, które nie przydadzą się mu a szkoda jest jewyrzucić, ja z miłą chęcią przyjmę.Niestety tak potoczyło się moje życie że nie stać mnie na kupno czegokolwiek.Jeśli ktoś z Państwa ma coś i chciałby się tego pozbyć bardzo proszę o wiadomość.[email protected] lub na forum.Pozdrawiam z góry dziękując Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 21.07.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 magdalena.korczwrzuć jeszcze swoją prośbę do "Psycholog dyżurny - czynne 24 godziny na dobę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.07.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 I bardzo dobrze, że się zdobyłaś na odwagę. Na pewno wielu ludzi będzie mogło CI pomóc - a przy okazji pozbyć się kłopotu :) Magda napisz tylko jakie miasto wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Bede mogla oddac brodzik .80x80.Nie nowy oczywiscie , uzywany tymczasowo.Zaraz po zdemontowaniu odezwe sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena.korcz 22.07.2007 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Witam ponownie, Bardzo sedecznie dziękuje za szybki odzew.Mieszkam teraz w Warszawie na Żoliborzu.Bardzo serdecznie dziękuje za brodzik, będę czekała na wiadomość.Tak jak pisałam są mi potrzebne różne sprzęty te które komuś są niepotrzebne, wiem że będą one urzywane ale dla mnie będą onenowe. Pozdrawiam Magdalena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara Czarnecka 22.07.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 a pani buduje dom czy chce do mieszkana w bloku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena.korcz 22.07.2007 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Do mieszkania w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts