resu 21.07.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 885311272-POLECAM-USŁUGI BUDOWLANE. Pan Krzysztof, super fachowiec i super czlowiek, wlasnie wybudowal mi moj Cichy Zakątek. Uslugi wykonuje w obrebie 50 km. od Bełchatowa.Mozna zamawiac te firme na przyszly rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania82 01.08.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam niedługo zaczynamy budowę cichego zakątka i dlatego mam prośbę o przesłanie zdjęć z budowy domu. Jesteśmy na etapie adaptacji projektu, przydałyby sie nam uwagi i spostrzeżenia dotyczące projektu jesteśmy bardzo ciekawi jak dom prezentuje sie w rzeczywistości. Prosze o kontakt: [email protected] pozdrawiam ania smelczyńska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kumazet 15.08.2007 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Witam Was obie Renato i Aniu!Od razu pełnia szczęścia - Cichy zakątek już wybudowany oraz w fazie adaptacji projektu a jeszcze dobry fachowiec, z którym można konsultować (nasze Mąkoszyce to jednak ok. 100 km od Bełchatowa). Jesteśmy na etapie Ani czyli adaptujemy projekt (jeszcze go nie kupiliśmy) ale jesteśmy na niego całkowicie zdecydowani. Nie zapomnijcie o nas w trakcie korespondencji oraz przesyłania informacji, schematów i fotografii. Do Ani prześlemy nasze propozycje adaptacji projektu oraz różne wyniki przemyśleń. kontakt: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resu 23.08.2007 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 witam, Ania z Damianem juz byli u mnie na kawce i obejrzeli Cichy Zakatek,spedzilismy milo popoludnie narazie jeszcze w szopce obok mojego domku, zdjec nie przesle przez comp. poniewaz[ niestety] nie potrafie, ale moge przeslac telefonicznie-pozdrawiam-Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kumazet 26.08.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Renatko, to wspaniale, że się odezwałaś. Dziękujemy!Tak niewiele osób buduje Cichy Zakątek. Dłuższy list wysyłamy na P.W.Krystyna i Bogumił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrzyypek 16.12.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Witam serdecznie. Ja równiez bede budował cichy zakątek w tej chwili jestem na etapie adaptacji. Jesli to mozliwe ti proszę kolezanki i kolegów o wymiane opini oraz fotografie z etapów budowy. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 17.12.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Lukier i bita śmietana spływają z monitora... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 17.12.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 kogos p.....lo ? czy ktos uciekl z Tworek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts