Arthuro 21.07.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Witam serdecznie mam takie pytanie czym pokryć gołe cegły w piwnicy szukam taniego i dobrego rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 21.07.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 no no.... ...pokryć gołe cegły i w dodatku w piwnicy.... hmmm co by tu doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arthuro 22.07.2007 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Dobre i szybkie rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 22.07.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 [ czym pokryć gołe cegły w piwnicy cegły . ....gołe.. .... ........ tynkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 22.07.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Witam serdecznie mam takie pytanie czym pokryć gołe cegły w piwnicy szukam taniego i dobrego rozwiązania GOŁE CEGŁY POKRYĆ !!?? "No,nie przy jedzeniu!!!!" Chce nieć małe cegiełki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 22.07.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Jaja sobie robicie a sama też szukam impregnatu do muru ceglanego a w peamko wywalili na mnie oczy w stylu: o co tej babie chodzi? Chcieli mi sprzedać HG do czyszczenia kamienia i gresu Może znacie nazwę i producenta impregnatu na bazie oleju do cegieł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 22.07.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 no no.... ...pokryć gołe cegły i w dodatku w piwnicy.... hmmm co by tu doradzić ale jest to cegła dziurawka? na pewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.07.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 może boleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 22.07.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 ... a w peamko wywalili na mnie oczy w stylu: o co tej babie chodzi? Chcieli mi sprzedać HG do czyszczenia kamienia i gresu ... Jaja jajami, nie wiem co to jest peamko, ale jak się dowiem, to na pewno do nich nie pójdę, wrzuciłem w google "impregnat cegła" i mam kilka stron linków... Arthuro sprecyzuj, bo ja mam dom zbudowany z cegieł, które pokryte są tynkiem. Z kolei w domku letniskowym mamy coś w rodzaju kominka z cegły, który moja małżonka całe lata temu pięknie pomalowała plakatówką, żeby były bardziej czerwone Można pozostawić tak jak jest, bo cóż się tym cegłom może stać w garażu. Chyba, że próbujesz wymieniać olej przy pracującym silniku... Stoją budowle wybudowane całe lata temu z cegieł i do tej pory nieotynkowane. I stoją i stoją... http://www.zamek.malbork.com.pl/zamek02m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 23.07.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Ja też wrzuciłam to hasło do googla i ..http://www.google.pl/search?hl=pl&rls=GZHZ%2CGZHZ%3A2007-29%2CGZHZ%3Apl&q=%22impregnat+ceg%C5%82a%22&btnG=Szukaj&lr=Podaj mi twoje linki, plis. A peamko to największa sieć hurtowni budowlanych w moim regionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 23.07.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Ja też wrzuciłam to hasło do googla i .. http://www.google.pl/search?hl=pl&rls=GZHZ%2CGZHZ%3A2007-29%2CGZHZ%3Apl&q=%22impregnat+ceg%C5%82a%22&btnG=Szukaj&lr= Podaj mi twoje linki, plis. A peamko to największa sieć hurtowni budowlanych w moim regionie. napisz impregnat cegła nie w cudzysłowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 23.07.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Dzięki, zawsze wydawało mi się, że jak się szuka wyrażenia to powinno być napisane w cudzysłowie właśnie. Widać byłam w błędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arthuro 23.07.2007 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Dobrze źle napisałem bo się spieszyłem. Ściany są krzywe, cegły wybielane, tylko to bardzo nie źle wygląda. Między cegłami są szpary, powiem tak zostało to wykonane tak żeby było bo to tylko piwnica. Myślałem żeby wykafelkować lecz najpierw trzeba coś z tym zrobić.Pomieszczenie chcę wykorzystać do innego celu niż jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts