Janess 21.07.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Ile moze kosztowac metr elewacji.Sciany z ytonga ,tylko klej i siatka,cena robocizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artkom 22.07.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 A czemu na Ytong chcesz zakładać klej z siatką ?Ytong nie bedzie oddychac , a chyba taka jest zasada budowy w ytongu aby dom był naturalny . Ja mam dom z Ytonga i właśnie robiłem elewacje z tynku wapienno -cementowego fitmy baumit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 02.08.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 artkom .... jesli sciana 24cm to musi docieplic, no i moze chce styro, ale jesli 36cm to slyszne pytanie: po co ???? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isspro 21.08.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 a po co wogle tynk moze tylko pomalowac kreda siatka i klej musi byc 1 zeby nie popekał tynk 2 zeby wyrównac powieszchnie bo w słoncu wyjda wszystkie nierownosci 8)PS JAK SIE NIE ZNAC TO NIE PISAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts