lila83 21.07.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Czy ktoś buduje ten domek? http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=31&a=60&sid=2&sort_is=PrCo o nim sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila83 22.07.2007 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Nikt go nie budowal a tak mi sie podoba i chce poznac opinie innych na projekt tego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila83 29.07.2007 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Nikt go nie budowal a tak mi sie podoba i chce poznac opinie innych na projekt tego domu jak nie harnaś to moze budował ktoś projekt jagna???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 29.07.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Ja nie budowałam i nie będę budować, ale... Czy na pewno wystarczy Ci ten metraż? Bo maleńki jest bardzo. Mi by brakowało spiżarni. Poza tym wiatrołap zajmuje prawie 10% powierzchni, a ustawny jest średnio. Innych miejsc na szafy jakoś mało, chyba, że upchnie się u góry, tylko, że tam pokoje też nieduże. Ogólny wygląd jest jednak fajny, pod warunkiem, że nie zaczniesz "oszczędzać" i nie zrezygnujesz z uroków elewacji, czyli kamienia, drewna czy okiennic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 29.07.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 A jeśli chodzi o Jagnę z Horyzontu, to uwagi jak powyżej. Kuchnia z jadalnią 10 metrów, trzeba się zastanowić, czy na pewno to wystarczy. Poza tym brak miejsc na szafy. Fajny, ale taki trochę letniskowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila83 30.07.2007 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 dzieki za odowiedz moze sa jakies odpowiedniki tych domkow tyle ze troszke wieksze i tanie w realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 30.07.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 ja się przymierzam do tego http://www.archipelag.pl/projekty-domow/arletta/ stylistyka lekko zbliżona, ale większy jest znacznie a początkowo miał być mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila83 30.07.2007 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 fajny ale mam jedno pytano czy mozna zamiast garazu zrobic pokoj?? bo ja nie chce zeby garaz byl razem z domem, wiec jak to jest mozna zrobic wg projektu i po prostu zamiast garazu pokoik sobie zrobic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 30.07.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 fajny ale mam jedno pytano czy mozna zamiast garazu zrobic pokoj?? bo ja nie chce zeby garaz byl razem z domem, wiec jak to jest mozna zrobic wg projektu i po prostu zamiast garazu pokoik sobie zrobic?? W zasadzie każdy projekt można zaadaptować, do tego celu trzeba udać się do projektanta, bądź napisać do biura, które sprzedaje projekt. Nie wiem, która wersja wyjdzie taniej, trzeba by pytać. Ja w piątek udaję się z tym cudem i stworzoną przeze mnie wizją na karteczce w kratkę do projektanta, ale planuję wewnątrz rewolucję . Garaż ma być akurat dwusamochodowy (park krajobrazowy zabrania budowy wolnostojącego), schody mają być obok kuchni, łazienka ma mieć ok. 8 metrów i mieć okno, i takie tam. Taras zostaje na swoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hołek 16.11.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 a czy ktoś spotkał się w praktyce z tym projektem? Czy jest tani i funkcjonalny? Podobno wg studia projektowego stan developerski tego domu to 285 tyś zł. http://www.tooba.pl/projekt-domu-Harnas/a,s_pd,idp,8966.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts