Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja nie budowałam i nie będę budować, ale...

Czy na pewno wystarczy Ci ten metraż? Bo maleńki jest bardzo.

Mi by brakowało spiżarni. Poza tym wiatrołap zajmuje prawie 10% powierzchni, a ustawny jest średnio. Innych miejsc na szafy jakoś mało, chyba, że upchnie się u góry, tylko, że tam pokoje też nieduże.

Ogólny wygląd jest jednak fajny, pod warunkiem, że nie zaczniesz "oszczędzać" i nie zrezygnujesz z uroków elewacji, czyli kamienia, drewna czy okiennic.

8)

fajny :) ale mam jedno pytano czy mozna zamiast garazu zrobic pokoj?? bo ja nie chce zeby garaz byl razem z domem, wiec jak to jest mozna zrobic wg projektu i po prostu zamiast garazu pokoik sobie zrobic??

W zasadzie każdy projekt można zaadaptować, do tego celu trzeba udać się do projektanta, bądź napisać do biura, które sprzedaje projekt. Nie wiem, która wersja wyjdzie taniej, trzeba by pytać.

Ja w piątek udaję się z tym cudem i stworzoną przeze mnie wizją na karteczce w kratkę do projektanta, ale planuję wewnątrz rewolucję :wink: . Garaż ma być akurat dwusamochodowy (park krajobrazowy zabrania budowy wolnostojącego), schody mają być obok kuchni, łazienka ma mieć ok. 8 metrów i mieć okno, i takie tam. :lol: Taras zostaje na swoim miejscu. :lol:

• 2 years później...