Lharhard 22.07.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Witam, chciałem zbudować schody z pozostałych łat i desek, obecnie posiadam prowizoryczne schody, ale niestety będą musiał być rozebrane bo opierają się na podłodze, a muszę zrobić wylewkę. Chciałbym żeby te nowe były eleganckie, żeby można było je użytkować po odbiorze, zanim poskładam kasę na stolarza Znalazłem na forum parę tematów w zrób to sam ale związanych z elementami metalowymi co za bardzo mi nie pomaga. Wiem, ze kiedyś na forum widziałem temat w którym ktoś pokazywał ładne, zrobione przez siebie schody, wraz z zdjęciami wykonywania, ale poszukuje juz tego tematu 2 dni i straciłem nadzieje ... jakby ktoś się chciał pochwalić i pokazać zrobione przez siebie schody to będę wdzięczny ... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/83203-tymczasowe-schody-na-budow%C4%99/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts