Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile pomocnikowi murarza?

Recommended Posts

Chyba latwiej isc do supermarketu...

ze niby jak sie to ma do stawek pomocnika?

Conajmniej tak, ze wolablym isc na miejscu takiego pomocnika do supermarketu (tego, ktory dostaje 4 pln/h0, bo tam przynajmniej daja socjal i te 5pln/h.

moj ma 7 zeta, a o 4 to raczej nikt nie pisal i nie wydaje mi sie aby ktos chcial pracowac za te 4-5 zeta

zreszta jak ma sie 40 lat, dziary od stop do glow i prawie polowe zycia za kratkami to nie jest najlatwiej ze znalezieniem pracy - to tez nalezy wziac pod uwage.

jak ktos lubi sopbie na glos pokur....ać to tez moze miec problem z praca w hipermarkecie. wszystko jest dla ludzi. jedni wola za 5 zeta ukladac towar na polkach a inni wola zasuwac za 7 zeta na budowie. tu nikt nikogo do niczego nie zmusza - jest wolny wybor ograniczony umiejetnosciami, wyksztalceniem, aparycja i wieloma innymi aspektami ...........

po za tym nie wszyscy chca konczyc prace po 22.00 wlacznie z niedzielami jak to bywa w promowanych przez Ciebie hipermarketach :lol:

pod uwage nalezy wziac bardzo wiele elementow a nie tylko stawke :wink:

Jasne, co kto lubi ;) Ja akurat place chlopakom od roboty bo stawki godzinowe zawsze wychodzily na moja niekozysc ;)