mfirma 01.08.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Chyba latwiej isc do supermarketu... ze niby jak sie to ma do stawek pomocnika? Conajmniej tak, ze wolablym isc na miejscu takiego pomocnika do supermarketu (tego, ktory dostaje 4 pln/h0, bo tam przynajmniej daja socjal i te 5pln/h. moj ma 7 zeta, a o 4 to raczej nikt nie pisal i nie wydaje mi sie aby ktos chcial pracowac za te 4-5 zeta zreszta jak ma sie 40 lat, dziary od stop do glow i prawie polowe zycia za kratkami to nie jest najlatwiej ze znalezieniem pracy - to tez nalezy wziac pod uwage. jak ktos lubi sopbie na glos pokur....ać to tez moze miec problem z praca w hipermarkecie. wszystko jest dla ludzi. jedni wola za 5 zeta ukladac towar na polkach a inni wola zasuwac za 7 zeta na budowie. tu nikt nikogo do niczego nie zmusza - jest wolny wybor ograniczony umiejetnosciami, wyksztalceniem, aparycja i wieloma innymi aspektami ........... po za tym nie wszyscy chca konczyc prace po 22.00 wlacznie z niedzielami jak to bywa w promowanych przez Ciebie hipermarketach pod uwage nalezy wziac bardzo wiele elementow a nie tylko stawke Jasne, co kto lubi Ja akurat place chlopakom od roboty bo stawki godzinowe zawsze wychodzily na moja niekozysc Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/83219-ile-pomocnikowi-murarza/page/2/#findComment-1912619 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts