sailor_ro 22.07.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Witammam takie pytanie ile biora ciesle za więźbe dachową.Jakies 6m3 drzewa,dach dwuspadowy,prosty bez lukarn plus deskowanie i papa.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stach_past 22.07.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 odpowiem prawie na temat. 14m3 wiązary 18 tys. wyceniła mi fabryka. Adres znalazłem w dzienniku budowy "JABKO".Chodzi o to, że nie mam zaufanego cieśli, a ten producent więźby przewija się u wielu forumowiczów. I przede wszystkim tych co już zbudowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.07.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Tobie chodzi chyba o polozenie wiezby przez ciesli a nie koszt wiezby z tartaku My placilismy za wiezbe 650 zeta + 800 za transport okolo 13 metrow z mazur. dach 2-spadowy z 2-lukarnami + wysunieta klatka ze szpiczastym daszkiem + przedluzony dach nad tarasem + daszek nad drzwiami garazowymi + daszek nad drzwiami wejsciowymi ukladanie wiezby u nas to 20-22 zeta deskowanie - 5 zeta papowanie - 5 zeta okolice Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 23.07.2007 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 czyli jak to jest bo slyszalem ze ciesle biora od m3,a tutaj wychodzi ze za m2??ale krotka mowiac czyli jak mam jakies 170 m2 to bedzie w okolicach 3400-3800 za polozenie plus 1700 deskowanie i papa,czyli zle nie jest.pozdrawiam i dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 23.07.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 odpowiem prawie na temat. 14m3 wiązary 18 tys. wyceniła mi fabryka. Adres znalazłem w dzienniku budowy "JABKO". Możesz podać ten adres . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stach_past 23.07.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 odpowiem prawie na temat. 14m3 wiązary 18 tys. wyceniła mi fabryka. Adres znalazłem w dzienniku budowy "JABKO". Możesz podać ten adres . Moją wiedzę o nich opieram tylko i wyłącznie na tym forum, i to na tych co już zbudowali. zadzwoniłem do moderndach z Włocławka. Informacja telefoniczna na poziomie Euro. Człowiek akurat miał mój model wyceniony, bez problemu wszystko mi wyjaśnił. Terminy też przyzwoite. Cena też nie kosmos. p.s. Szkoda, że tak samo nie było z prefabrykowanymi ścianami z keramzytobetonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts