diffel 22.07.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Drodzy forumowiczeZ grupa sasiadow chcemy zlozyc wniosek o doprowadzenie wody i kanalizacji.Jak sie do tego zabrac by osiagnac sukces? Czy ktos moglby podzielic sie swoimi doswiadczeniami?Moze jakis wzor wniosku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diffel 06.08.2007 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Myslalem, ze ktos obil sie juz o ten problem, a tu nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groty 13.08.2007 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 nie wiem jak to jest u Was, ale ja wpisałem po prostu w googlach np. wodociagi i tam właściwe podstrony, zapewniam że znajdziesz tam nie tylko wzory wniosków. analogicznie jezeli chodzi o prowadzenie przyłączy to penie na zgłoszenie więc właściwy urząd to starostwo powiatowe albo dla miasta grodzkie ( choć po nowelizacji PB można też bez zgłoszenia-dotyczy budowy prztłączy)._________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts