Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Podwojna ankieta

mbz

Recommended Posts

A ja bardzo proszę o poprawianie forumowego softu.

A wzięło się to stąd, że po utworzeniu i zatwierdzeniu ankiety weszłam do swojej wiadomości jeszcze raz by poprawić literówki, po czym moja ankieta zniiknęła. Więc kolejny edit, mozolne wklepywanie ankiety po raz drugi i w efekcie są opcjie z obydwu!!!

Dla przypomnienia, podwójne ankiety są na "Klubie budujący" w wątkach: "Niepożądani goście" i "Na jakim jesteś etapie"

Witam,

Redakcjo, bardzo prosze jeszcze raz ( wyslalam juz info na Obsluge techniczna) o skasowanie podwojnych opcji odpowiedzi w mojej ankiecie.
Przyznaje ze nadal nie wiem skad ten problem moze wynikac - dzis powinien znalezc sie czas by nad tym przysiasc. Sprobuje rozwiazan ten problem. ;)

Pozrawiam

Dzial Informatyki

Wydawnictwo Murator

Dostałem dziś emaila, że wyłączone zostaną dziś po południu zabezpieczenia, które uniemożliwiają korzystanie z forum w przypadku stosowania przez dostawcę internetu dynamicznego nr IP. Próbowałem coś wysłać i po ponad 30 próbach zrezygnowałem. Invalid session. Dostaję drgawek na widok tego napisu. Chyba redakcja zakupiła jakiś niedorobiony program.

Tomek1950

Witam,

Dostałem dziś emaila, że wyłączone zostaną dziś po południu zabezpieczenia, które uniemożliwiają korzystanie z forum w przypadku stosowania przez dostawcę internetu dynamicznego nr IP.
W liscie, o ktorym Pan mowi bylo slowo prawdopodobnie. Inne zajecia nie pozwolily jednak zajac sie forum.

Chyba redakcja zakupiła jakiś niedorobiony program.
Forum działa na mechanizmie phpBB. Informowalem juz o tym uprzednio. Rowniez informowalem ze problem nie wiaze sie stricte z mechanizmem ale z tym w Pana sytuacji zmienia sie adres IP z ktorego sa wysylane listy. Na tym podforum podalem rowniez odnosnik do artkylu traktujacy wlasnie o tym problemie - http://www.phpbb.com/kb/article.php?article_id=54 .

Pozdrawiam

Artykuł przeczytałem i przesłałem do dostawcy internetu (UPC) .Odpowiedź z UPC przesłałem do Działu Technicznego Muratora.

UPC z którego usługi korzystam od ponad roku umywa ręce. Dział techniczny też. Wychodzi na to, że winien jestem ja, bo wybrałem dostawcę internetu zmieniającego dynamicznie nr IP i Forum Muratora (które bardzo sobie cenię) które zmiany nr IP, na które nie mam wpływu, nie akceptuje. Przyznać muszę, że dziś po godz. 16 udało mi się wysłać kilka postów i to bez problemu. Czy to już koniec mojego problemu? Mam nadzieję. Na razie wyjeżdżam na krótki urlop.