Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Podwojna ankieta

mbz

Recommended Posts

A ja bardzo proszę o poprawianie forumowego softu.

A wzięło się to stąd, że po utworzeniu i zatwierdzeniu ankiety weszłam do swojej wiadomości jeszcze raz by poprawić literówki, po czym moja ankieta zniiknęła. Więc kolejny edit, mozolne wklepywanie ankiety po raz drugi i w efekcie są opcjie z obydwu!!!

Dla przypomnienia, podwójne ankiety są na "Klubie budujący" w wątkach: "Niepożądani goście" i "Na jakim jesteś etapie"

Witam,

mbz napisał:
Redakcjo, bardzo prosze jeszcze raz ( wyslalam juz info na Obsluge techniczna) o skasowanie podwojnych opcji odpowiedzi w mojej ankiecie.
Przyznaje ze nadal nie wiem skad ten problem moze wynikac - dzis powinien znalezc sie czas by nad tym przysiasc. Sprobuje rozwiazan ten problem. ;)

Pozrawiam

Dzial Informatyki

Wydawnictwo Murator

Witam,

Becik napisał:
Dla przypomnienia, podwójne ankiety są na "Klubie budujący" w wątkach: "Niepożądani goście" i "Na jakim jesteś etapie"
Poprawilem recznie odpowiedzi dla ankiety - teraz juz powinno byc wszystko w porzadku.

Pozdrawiam

Dzial Informatyki

Wydawnictwo Murator

Dostałem dziś emaila, że wyłączone zostaną dziś po południu zabezpieczenia, które uniemożliwiają korzystanie z forum w przypadku stosowania przez dostawcę internetu dynamicznego nr IP. Próbowałem coś wysłać i po ponad 30 próbach zrezygnowałem. Invalid session. Dostaję drgawek na widok tego napisu. Chyba redakcja zakupiła jakiś niedorobiony program.

Tomek1950

Witam,

tomek1950 napisał:
Dostałem dziś emaila, że wyłączone zostaną dziś po południu zabezpieczenia, które uniemożliwiają korzystanie z forum w przypadku stosowania przez dostawcę internetu dynamicznego nr IP.
W liscie, o ktorym Pan mowi bylo slowo prawdopodobnie. Inne zajecia nie pozwolily jednak zajac sie forum.

tomek1950 napisał:
Chyba redakcja zakupiła jakiś niedorobiony program.
Forum działa na mechanizmie phpBB. Informowalem juz o tym uprzednio. Rowniez informowalem ze problem nie wiaze sie stricte z mechanizmem ale z tym w Pana sytuacji zmienia sie adres IP z ktorego sa wysylane listy. Na tym podforum podalem rowniez odnosnik do artkylu traktujacy wlasnie o tym problemie - http://www.phpbb.com/kb/article.php?article_id=54 .

Pozdrawiam

Artykuł przeczytałem i przesłałem do dostawcy internetu (UPC) .Odpowiedź z UPC przesłałem do Działu Technicznego Muratora.

UPC z którego usługi korzystam od ponad roku umywa ręce. Dział techniczny też. Wychodzi na to, że winien jestem ja, bo wybrałem dostawcę internetu zmieniającego dynamicznie nr IP i Forum Muratora (które bardzo sobie cenię) które zmiany nr IP, na które nie mam wpływu, nie akceptuje. Przyznać muszę, że dziś po godz. 16 udało mi się wysłać kilka postów i to bez problemu. Czy to już koniec mojego problemu? Mam nadzieję. Na razie wyjeżdżam na krótki urlop.

Witam

tomek1950 napisał:
Przyznać muszę, że dziś po godz. 16 udało mi się wysłać kilka postów i to bez problemu.
Dzis problem został usunięty - w razie występujących dalej problemów prosze o informacje (mozliwe szczegolowe)

Pozdrawiam

Dział Informatyki

Wydawnictwo Murator