mbz 11.07.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Redakcjo, bardzo prosze jeszcze raz ( wyslalam juz info na Obsluge techniczna) o skasowanie podwojnych opcji odpowiedzi w mojej ankiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 15.07.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 A ja bardzo proszę o poprawianie forumowego softu. A wzięło się to stąd, że po utworzeniu i zatwierdzeniu ankiety weszłam do swojej wiadomości jeszcze raz by poprawić literówki, po czym moja ankieta zniiknęła. Więc kolejny edit, mozolne wklepywanie ankiety po raz drugi i w efekcie są opcjie z obydwu!!!Dla przypomnienia, podwójne ankiety są na "Klubie budujący" w wątkach: "Niepożądani goście" i "Na jakim jesteś etapie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 16.07.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Witam,Redakcjo, bardzo prosze jeszcze raz ( wyslalam juz info na Obsluge techniczna) o skasowanie podwojnych opcji odpowiedzi w mojej ankiecie.Przyznaje ze nadal nie wiem skad ten problem moze wynikac - dzis powinien znalezc sie czas by nad tym przysiasc. Sprobuje rozwiazan ten problem. Pozrawiam Dzial Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 16.07.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Witam,Redakcjo, bardzo prosze jeszcze raz ( wyslalam juz info na Obsluge techniczna) o skasowanie podwojnych opcji odpowiedzi w mojej ankiecie.Podwojne odpowiedzi dla nieporzadanych gosci zostaly usuniete. Pozdrawiam Dzial Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 16.07.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Witam,Dla przypomnienia, podwójne ankiety są na "Klubie budujący" w wątkach: "Niepożądani goście" i "Na jakim jesteś etapie"Poprawilem recznie odpowiedzi dla ankiety - teraz juz powinno byc wszystko w porzadku. Pozdrawiam Dzial Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.07.2003 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Dostałem dziś emaila, że wyłączone zostaną dziś po południu zabezpieczenia, które uniemożliwiają korzystanie z forum w przypadku stosowania przez dostawcę internetu dynamicznego nr IP. Próbowałem coś wysłać i po ponad 30 próbach zrezygnowałem. Invalid session. Dostaję drgawek na widok tego napisu. Chyba redakcja zakupiła jakiś niedorobiony program.Tomek1950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 17.07.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Witam,Dostałem dziś emaila, że wyłączone zostaną dziś po południu zabezpieczenia, które uniemożliwiają korzystanie z forum w przypadku stosowania przez dostawcę internetu dynamicznego nr IP. W liscie, o ktorym Pan mowi bylo slowo prawdopodobnie. Inne zajecia nie pozwolily jednak zajac sie forum. Chyba redakcja zakupiła jakiś niedorobiony program.Forum działa na mechanizmie phpBB. Informowalem juz o tym uprzednio. Rowniez informowalem ze problem nie wiaze sie stricte z mechanizmem ale z tym w Pana sytuacji zmienia sie adres IP z ktorego sa wysylane listy. Na tym podforum podalem rowniez odnosnik do artkylu traktujacy wlasnie o tym problemie - http://www.phpbb.com/kb/article.php?article_id=54 . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.07.2003 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Artykuł przeczytałem i przesłałem do dostawcy internetu (UPC) .Odpowiedź z UPC przesłałem do Działu Technicznego Muratora. UPC z którego usługi korzystam od ponad roku umywa ręce. Dział techniczny też. Wychodzi na to, że winien jestem ja, bo wybrałem dostawcę internetu zmieniającego dynamicznie nr IP i Forum Muratora (które bardzo sobie cenię) które zmiany nr IP, na które nie mam wpływu, nie akceptuje. Przyznać muszę, że dziś po godz. 16 udało mi się wysłać kilka postów i to bez problemu. Czy to już koniec mojego problemu? Mam nadzieję. Na razie wyjeżdżam na krótki urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 18.07.2003 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 WitamPrzyznać muszę, że dziś po godz. 16 udało mi się wysłać kilka postów i to bez problemu.Dzis problem został usunięty - w razie występujących dalej problemów prosze o informacje (mozliwe szczegolowe) Pozdrawiam Dział Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts