AdamPe 22.07.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Tu skomentuj nasz dziennik, aby był jeszcze ciekawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.07.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Witajcie w rodzinie budujących A dlaczego "13" ? Pytam z ciekawości, bo za nami "chodzi" i nie wiem czy jest szczęśliwa Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamPe 24.07.2007 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 A propos 13. Podstawowa zasada nie wolno unikać. Ona i tak się pojawi. Trzeba ją polubić , pokochac i cieszyc się a wszystko będzie dobrze. U nas było podobnie. Kiedy kupiliśmy mieszkanie w bloku okazało się, że ma numer 13. Pojechaliśmy na wczasy do Mielna i nasza kwatera miała numer 13. Starszy syn miał w dzienniku numer ...... 13. Nawet jak jechał autobusem na wycieczkę szkolną to fotel miał numer 13. Umowa przedwstępna do zakupu działki pod budowę podpisana 13 lipca. Nasz architekt złożyl wszystkie papiery do starostwa odnośnie pozwolenia 13 czerwca. i jeszcze wiele, wiele innych przypadków których nawet w tej chwili nie pamiętamy. 13 jest naprawdę szczęśliwa - jedyne co to musicie w to uwierzyć. p.s. dzięki za życzliwe słowo na początku długiej drogi zwanej budową domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.07.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 pewno macie rację ...podejmę próbę, aby ją - koleżankę 13 - polubić Pozdrawiam P.S. 13- sty nr w dzienniku miałam od 4 do 6 klasy podstawówki - świetnie się uczyłam, więc wtedy nie była pechowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamPe 24.07.2007 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 A nie mówiłem Nasz syn własnie skończył 6 klasę podstawówki i miał średnią 5.0 Coś musi być w tej 13-tce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamPe 08.08.2007 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 ja głosuję za jaśniejszym kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 08.08.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 a gdzie wiecha? jestem pod wrażeniem waszej pracy, chylę czoła - niechaj będzie dwukolorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamPe 12.08.2007 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Dziękujemy za dobrą i ważną radę.Zapraszamy na nasz dziennik. Wiecha już zamocowana !!! Pozdrawiamy serdecznie Mariola i Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.08.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Witajcie Dom chyba nie będzie waszą pierwszą budową..... tylko już drugą..... pierwsza to altanka - jest piękna, naprawdę, kolor też będzie fajny...... no i dziękuję za wiechę . Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.08.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Jesteście niesamowici Ukłoniki ( niestety nie ma buźki, która by się kłaniała ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.08.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Jestem pełna podziwu jak przygotowujecie się do budowy. Byc moze nie zdajecie sobie sprawy jakie jeszcze ogromne decyzje będziecie musieli podjąć w związku z domem. I pilnować wszystkiego (np. żeby hydrraulik zrobił kibelek podwieszany pod Was a nie pod siebie - chodzi mi o wysokość ) , no i myśleć na wyrost (np. na jakiej wysokości ma być okno w kuchni, żeby blat był na równi z oknem ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamPe 19.08.2007 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 03.09.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam serdecznie! Przeglądam z ciekawością wszystkie dzienniki, bo my też zaczynamy. Jesteśmy zaledwie dwa dni po was (my wylaliśmy ławy 30.08.2007). Tak więc kibicujemy waszej budowie. Na razie podziwiam z jakim profesjonalizmem podchodzicie do zagospodarowania placu budowy Życzę powodzenia Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamPe 04.09.2007 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Dziękujemy za komentarz.Nasze plany budowy na ten sezon to zaledwie stan ZERO.na więcej nie pozwala napięty harmonogram prac naszego murarza. Wierzymy, że uda się pójść w górę na wiosnę.No chyba, że nie będzie zimy to może zrobimy to zimą. Wam również życzymy spełnienia marzeń i wczesnej przeprowadzki do nowego domku. Trzymamy kciuki !!!! Pozdrawiamy Mariola i Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 26.11.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Witam serdecznie! Ciesze się , że wasz domek rośnie. Koparkowy,to sie Wam udał Jeszcze nie słyszałam o tak obrotnym fachowcu . No i sukces, że macie już kanalizację. Znajomi przez jej brak nie mogli wprowadzić się do wykończonego domu przez kilka miesięcy. Czsami doceniamy takie rzeczy dopiero jak ich brak Serdecznie pozdrawiam. Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamPe 16.12.2007 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Witamy, Dziękujemy za kometarz. Dawno nie pisaliśmy bo jakoś czasu brak pod koniec roku.Zapraszamy na nasz dziennik. Wrzuciiliśmy trochę zmian jakie chcemy zrobić w projekcie. Chcielibyśmy mieć bezpośrednie wyjście z kuchni do ogrodu ale nie wiemy jakie wady ma takie rozwiązanie.Zalety to możliwość wypicia kawy czy śniadanie na świeżym powietrzu (latem oczywiście). Pozdrawiamy.Mariola i Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 18.02.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witajcie Fajna skrzynka na licznik A wyjście z kuchni na taras to super sprawa. Obecnie mam wyjście z kuchni na balkon i wiem, że tego najbardziej będzie mi w domu brakowało. Jak coś ugotowałam na sałatkę, to myk na balkon z garem i zaraz ostygło, w lecie jak coś mi się pichciło co musiałam przypilnować, to buch na leżaczek na słoneczko i kuchnia i gary pod ręką. Rewelacja. Ja gdybym mogła to bym robiła - niestety nie mogę mieć wszystkiego. Fajnie, że wróciliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geronimo78 09.06.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Co tam słychać u 13-nastki? Też zaczeliśmy budoweętamaryszków 2. Patrząc na zdjęcia to jesteśmy na podobnym etapie. Pozdrawiam i życzę powodzeina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamPe 11.06.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Witamy. Cieszymy się że ktoś buduje tak jak my "TAMARYSZKA 2".U nas narazie cisza (poza usuwaniem chwastów i oczywiście grilowaniem).Dalszą budowe zaczynamy w lipcu. Gdzie Wasza budowa powstaje? Załóżcie dziennik (bo chyba nia ma na forum).Wprowadziliście jakieś zmiany w projekcie? Pozdrawiamy i życzymy powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 15.08.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Witam jeżeli mogę, to biorę udział w konkursie. Myślę, że ta rura - to nawiew do kominka. Pozdrawiamy SiM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts