Promyk 22.07.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Witam MAm pytanie czy robić suszarnię obok łazienki na podaszu. przejście byłoby zaraz z łazienki. Schody są poiwększane i przesuwane. Pokój ten po lewej powiększylibyśmy do 16m2. Myślę tylko o tym czy dobrym pomysłem jest likwidacja tego pokoju od południa i zamianę go na suszarnę. Wówczas ta suszarnai miałaby ok 6 m2. Co myślicie o tym. Napiszcie mi jak się wkleja projekt bo chciałam to zrobić ale mi się nie udało Oto on http://www.dominanta.pl/projektowanie_domow_projekt_domu_wezyr2g.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.07.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Ja mam pralnio-suszarnię obok łazienki. Rewelacyjne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts