janrenovate 02.09.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Mój bierze 18zl/m kw - oczywiście bez materiału. Ja "idiota" też tyle biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
allamartinek 04.09.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ja mam tynkarza za 11zl za m nie wiem jeszcze jak policzy otwory okienne- tynki cementowo wapienne janrenovatea ile tynki musza odeschnac zeby zapraszac glazurnika i klasc plytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 07.09.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 ja mam tynkarza za 11zl za m nie wiem jeszcze jak policzy otwory okienne- tynki cementowo wapienne janrenovate a ile tynki musza odeschnac zeby zapraszac glazurnika i klasc plytki? Kilka tygodni(okolo 6),ale nie polecam kłaść na świerze mury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.09.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 ja mam ok. 600m do otynkowania, umówiłam się na cenę 10zł /m2 za robociznę ale to tynki zacierane gąbką- nie piaskiem kwarcowym.... gładzi na tym nie będzie bo podoba mi się leciutko ziarnista fakturka ktora notabene ogólnie wraca do łask pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 07.09.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 ja mam ok. 600m do otynkowania, umówiłam się na cenę 10zł /m2 za robociznę ale to tynki zacierane gąbką- nie piaskiem kwarcowym.... gładzi na tym nie będzie bo podoba mi się leciutko ziarnista fakturka ktora notabene ogólnie wraca do łask pozdrawiam, smoczyca Modne tez ostatnio tynki gliniane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 08.09.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 u nas cena to 13 zł za wszystko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falus30 08.09.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 u znajomego w NowymTargu 15zł.+9zł. gładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
allamartinek 08.09.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 nam tez robia za 15zl-cementowo wapienne janrenovate Kilka tygodni(okolo 6),ale nie polecam kłaść na świerze mury no wlasnie kazdy mowi co innego ostatnio uslyszalam niby logiczna wersje ze cement/beton 28 dni wiaze i zachodza w tym czasie reakcje/pozniej mozna klasc bo to juz nie ma znaczeniai ponoc z tym sie juz nic nie dzieje ale tak to jest jak sie nie sprawdzi to sie nie wie a co znacza swierze mury?co miales na mysli- chodzi Ci o tynki czy o mury wogole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 08.09.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 nam tez robia za 15zl-cementowo wapienne janrenovate Kilka tygodni(okolo 6),ale nie polecam kłaść na świerze mury no wlasnie kazdy mowi co innego ostatnio uslyszalam niby logiczna wersje ze cement/beton 28 dni wiaze i zachodza w tym czasie reakcje/pozniej mozna klasc bo to juz nie ma znaczeniai ponoc z tym sie juz nic nie dzieje ale tak to jest jak sie nie sprawdzi to sie nie wie a co znacza swierze mury?co miales na mysli- chodzi Ci o tynki czy o mury wogole? "Świerze" mury znaczysie postawione w tym samym sezonie co ławy i fundamenty. Wszystko pracuje,siada,glazura i terakota moze potrzaskac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-grisza 09.09.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witam. Dwa tygodnie temu zakończono u mnie prace tynkarskie ok.650 m2 , za które płaciłem po 8zł za m2.Okna i drzwi wliczane były w metraż , do tego na całości utargowałem ok.300zł.Tynki wykonywane były maszynowo. Myślę, że zapłaciłem rozsądną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 09.09.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witam. Dwa tygodnie temu zakończono u mnie prace tynkarskie ok.650 m2 , za które płaciłem po 8zł za m2.Okna i drzwi wliczane były w metraż , do tego na całości utargowałem ok.300zł.Tynki wykonywane były maszynowo. Myślę, że zapłaciłem rozsądną cenę. Cena "rozsadna" Chłopaki nie wiele zarobili:( Zapewne wyjada za "chlebem" po tej robocie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WJS 09.09.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Dwoch murzarzy po 7 zł/h plus pomocnik 5zł/h . Razem 10 godzin wychodzi 190 zł . W ciągu 10 godzin obijając się trochę kładą 40 metrów kw. Koszt za metr ok. 5 zł. Plus 3 zł materiał. Razem tynk cementowo wapienny 8 zł metr kw na gotowo. I jak na mój gust cena za pracę tynkarską ( robią pożądnie ) i tak wysoka. Jak by sie postarali , to spokojenie można zrobić drugie tyle w te 10 godzin.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 10.09.2007 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Dwoch murzarzy po 7 zł/h plus pomocnik 5zł/h . Razem 10 godzin wychodzi 190 zł . W ciągu 10 godzin obijając się trochę kładą 40 metrów kw. Koszt za metr ok. 5 zł. Plus 3 zł materiał. Razem tynk cementowo wapienny 8 zł metr kw na gotowo. I jak na mój gust cena za pracę tynkarską ( robią pożądnie ) i tak wysoka. Jak by sie postarali , to spokojenie można zrobić drugie tyle w te 10 godzin.. heheh Ciekawe gdzie znalazłed tynkarzy i pomocnika za takie stawki? Powiadasz ze i tak stawka wysoka. A co bys powiedział gdybyś musiał opłacic za nich ZUS dodatkowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts