Teska 04.08.2003 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 bo pewnie jest ich przedstawicielem, albo tam pracuje ja tez im wyslalam meila, i wcale nie w okresie urlopowym...czekam od 2 miesiecy na odpowiedz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Byłem na ich WWW i iuż na stronie tytułowej "wtopa" zamiast producent jest RODUCENT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Phoenix 04.08.2003 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 nie mam żadnych udziałów w tej firmie nie jestem jej pracownikiem zajmuję sie informatyka w zupełnie innej branży a z tego co wiem to przejsciowe kłopoty z pocztą wynikają z tego, iz firma zmienia swoją siedzibę na nową. a co niby takiego dziwnego jest w tym, że ja rozumiem sytuacje i chcę by inni też posiedli tą wiedzę zamiast bez sensu rozpisywać się jaka to niedobra firma ja jestem bardzo zadowlony z jej usług a drobne potkniecia (serwis WWW) trzeba rozumieć i wybaczać - zdazaja sie każdemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vacus 04.08.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Jakie inne tematy na Forum oprócz drzwi Doore poruszałeś wczesniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Phoenix 04.08.2003 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 a że tak sie spytam o co chodzi ? chcesz coś komuś lub sobie udowodnić ? wyszukaj sobie moje posty to bedziesz wiedział ale jesli jest to dla Ciebie zbyt trudne to postaram się sam je wyszukać pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vacus 05.08.2003 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 znalazłem i to co chciałem sobie udowodnić to udowodniłem, co do drzwi to są fajne choć dzięki temu postowi znalazłem jak dla mnie fajniejsze, a postawa firmy oferującej drziw Doore wierzcie mi mogłaby być poważniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pingo 05.08.2003 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Hmmm, muszę się chyba wstawić za firmą Doormet - mi na 2 maile odpisali błyskawicznie, wyczerpująco, z prośbą o podanie telefonu żeby mogli oddzwonic... Co prawda ostatecznie odpuściłem sobie drzwi antywłamaniowe (kto tam by się włamywał do domku przez drzwi), ale wrażenia z kontaktu z firmą były pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts