Merka_23 23.07.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 przepraszam jeśli napisalam pytanie nie w tym dziale co trzeba ..... poszukuje zdjecia domu (nie chodzi mi o kolorniki które sa dostepne na necie tylko juz pobudowany taki dom) z czarnym dachem, białymi oknami i wiśniową (lub cos w tym kolorze) elewacją??? moze ktoś widział i taki domek i ma moze zdjęcia ?? z góry serdecznie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szelma29 24.07.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 witam...ja widzialam taki dom w Markach i powiem, chociaz to jest moje oczywiscie subiektywne odczucie, ze taki zestaw wyglada obrzydliwie. Ja sie przestraszłyłam takiego domu, wygląda jak grobowiec. Jak chcesz mieszkac w trumnie to polecam taki zestaw kolorystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 24.07.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Ja widzialam. Mijam codziennie wracajac z pracy. Poniemiecki domek z dachem dwuspadowym. Ciemnografitowy dach, Ciemna, zlamana, czerwien o cieplym odcieniu (taki b. ciemy pomidor), zlamana, ciepla biel dosc szerokich opasek wokol okien, okna zloty dab. Przepiekne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 24.07.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 ja rowniez, na bialoleceelewacja zgnila malina, okna bialen dach czarnysam buduje taki tylko z oknami szarymi lub orzech p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Merka_23 24.07.2007 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 a wiesz już moze z jakies firmy bedziesz brał elewacje i przybliżony kolor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 25.07.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 musze zapukac do tych ludzi.na ten moment nie znam nazwy tego tynku. p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.07.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 o kurcze przerabiałam temat jesli chcesz czerwony tynk to pamietaj , zeby ocieplac styropianem a nie welnaja ocieplam welna i nie moge znalezc zadnego tynku mineralnego w kolorze czerwonym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts