fillette 23.07.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Zapraszam do pogaduszek o budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkw 24.07.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 hej, jaki masz projekcik domu? Moze wkleisz linka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 25.07.2007 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Wrzuce jutro zdjęcia z projektu, bo robiła nam koleżanka indywidualny, ale w sumie jest podobny do domów archonu np do zawilcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 26.07.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 ale zazdroszczę poddasza Przydałoby mi się miejsce gdzie nikt nie zagląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 27.07.2007 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Witaj Roksi! Wszystko ma swoje plusy i minusy, w swoim parterowym nie nabiegasz się po schodach A ja bym chciała już mieć taką sypialnię jak twoja ach..a tu dopiero kawałek muru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 22.08.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Życzę powodzenia w budowaniu. Bardzo ładny projekt. Nawet podobny do mojego, ale tylko trochę Zapraszam Cię do uczestnictwa w grupie budującej Marki. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1974988#1974988 W jakiej części Marek budujesz swoja chałupkę? Pozdrawiam i dzięki za kontakt do majstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.09.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Sympatyczny projekt, podobny trochę do mojego. Ja bym nic nie zmieniała w tejłazience na dole, optycznie to dobrze wygląda. A kotłownia pomieści dodatkowy regał na chemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 12.10.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 witaj..RÓWNIEŻ NA SWOJEJ BUDOWIE stwierdziliśmy że na papierku to holercia wszystko wygląda inaczej..!!!! DRZWI ZEWNĘTRZNE-..nie wiem do ilu szukasz, my kupiliśmy juz dla siebie, ale się zastanawiam czy nie za tanie (głupia mentalność polaka.....albo szuka tanich, albo drogich bo uważa że te drogie to są SUPER!!! a nie zawsze tak jest)także kupiliśmy tanie drzwi, ale nic na ich temat jeszcze nie wiemy bo nie użytkowaliśmy, stoją jeszcze w sklepie.szer. 90 lub 100cm (do wyboru- w tej samej cenie)ocieplane styropianem, z futryną, ale bez progu, bez zamka, bez klamki, za to z małym okienkiem, całkiem sympatyczne, nie mam niestety zdjęcia- ale nam się podobały bardzo i cena nas przyciągneła-aha- nie lakierowane, surowa sosna do własnego wykończenia (niczym IKEA) 1400zl od Ciebie to pewnie ok. 110km do tego sklepu!!!drzwi bez montażu,jeśli Ciebie interesuje to mogę podać na priv. namiar do hurtowni, a zdjęcia będe miała dopiero w przyszłym tygodniu tych drzwi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.10.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 fillette jezzzuuuu...ale masz piękny widok za oknem ...norrrmalnie zazdroszczę zieleni....piękne okolica, domek też sliczny. Życzę powodzenia, pozdrawiam-smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 15.10.2007 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Z tą zielenią to tylko tak się wydaje. drzewa widoczne koło domu to fakt są całkiem spore i okazałe, ale dlatego,że to działka rodzicówi zamieszkana od dawna. A w dali wprawdzie widać park, ale dosyć mały i tuż obok niego biegnie duż krajowa droga, więc nie jest to zaciszne miejce pełne zieleni. Ale jest blisko do urzędów, przychodni,przystanków itp., więc jak we wszystkim są plusy i minusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaS 20.11.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 dreczy mnie jeden problem : jak wstawia sie zdjęcia, nie mam o tym zielonego pojecia pomózcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 20.11.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Bardzo ładny domek , aż radość w sercu rośnie jak widać juz całą bryłę budynku. Pomyśleć ile mamy jeszcze przed sobą Ach..... Wy już to macie zrobione ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 21.11.2007 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Niedawno też tak myślałam, najgorzej było wczesną wiosną jak wiele domków zaczynało się budować, a my mieliśmy już wszystko gotowe poza pozoleniem i tylko zazdrościliśmy innym i denerwowaliśmy się na urzędy, że to tak się ciągnie. Ale jak tylko się zacznie to już idzie do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 25.04.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 cześć Budujecie śliczny domek! i macie już przepiękne tynki!! ja też takie chce z tynkami dom taki.. domowy się robi... pozdrawiamy i trzymamy kciuki za szybkie postępy prac budowlano-wykończeniowych!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 28.04.2008 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Dziękuję To fakt tynki dużo zmieniają od razu człowiek chciałby się wprowadzać , jeszcze chwile i będą i u ciebie piękne białe tynki i jeszcze jedna bardzo krótka chwileczka i zamieszkamy w naszych domkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 12.06.2008 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 O rety tutaj to chyba nikt nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 13.06.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Zagląda,zagląda Witaj.Pięknie już u Was wygląda.Lada moment będziesz wstawiać meble i stoły My musimy jeszcze dłuuugo czekać Będę zaglądać.Pozdrawiam Roksana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 14.06.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 fillette, mój mąż nasz stół oglądał w VOXie w Poznaniu (dokładniej w Komornikach - wjazd do Poznania od strony Wrocławia i Zielonej Góry). W Zielonej ani we Wrocławiu nie mieli... Ewentualnie, jak nie chce Ci się do Poznania jechać, to zapraszam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 16.06.2008 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 O jak miło Są jacyś czytelnicy anna-maria3 myślę, że w którymś sklepie w mojej okolicy będą mieli ten stół, a nawet jak nie, to u ciebie on tak pięknie wygląda, że kupie nawet w ciemno Jeszcze się chwilkę zejdzie zanim te mebelki będzie można wstawić, ale powoli pojawia sie na horyzoncie ten moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 08.07.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Widać już zaczęłaś kupować... Wklej aktualne fotki Jestem ciekawa jak już masz daleko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts