Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom rodzinny ;) komentarze

Recommended Posts

• 4 weeks później...

Życzę powodzenia w budowaniu.

Bardzo ładny projekt.

Nawet podobny do mojego, ale tylko trochę :wink:

Zapraszam Cię do uczestnictwa w grupie budującej Marki.

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1974988#1974988

W jakiej części Marek budujesz swoja chałupkę?

Pozdrawiam i dzięki za kontakt do majstra

• 1 month później...
  • 3 weeks później...

witaj..

RÓWNIEŻ NA SWOJEJ BUDOWIE stwierdziliśmy że na papierku to holercia wszystko wygląda inaczej..!!!!

DRZWI ZEWNĘTRZNE-..

nie wiem do ilu szukasz, my kupiliśmy juz dla siebie, ale się zastanawiam czy nie za tanie (głupia mentalność polaka.....albo szuka tanich, albo drogich bo uważa że te drogie to są SUPER!!! a nie zawsze tak jest)

także kupiliśmy tanie drzwi, ale nic na ich temat jeszcze nie wiemy bo nie użytkowaliśmy, stoją jeszcze w sklepie.

szer. 90 lub 100cm (do wyboru- w tej samej cenie)

ocieplane styropianem, z futryną, ale bez progu, bez zamka, bez klamki, za to z małym okienkiem, całkiem sympatyczne, nie mam niestety zdjęcia- ale nam się podobały bardzo i cena nas przyciągneła-

aha- nie lakierowane, surowa sosna do własnego wykończenia (niczym IKEA)

1400zl od Ciebie to pewnie ok. 110km do tego sklepu!!!

drzwi bez montażu,

jeśli Ciebie interesuje to mogę podać na priv. namiar do hurtowni, a zdjęcia będe miała dopiero w przyszłym tygodniu tych drzwi!!!!

Z tą zielenią to tylko tak się wydaje. drzewa widoczne koło domu to fakt są całkiem spore i okazałe, ale dlatego,że to działka rodzicówi zamieszkana od dawna. A w dali wprawdzie widać park, ale dosyć mały i tuż obok niego biegnie duż krajowa droga, więc nie jest to zaciszne miejce pełne zieleni. Ale jest blisko do urzędów, przychodni,przystanków itp., więc jak we wszystkim są plusy i minusy.

• 1 month później...
Niedawno też tak myślałam, najgorzej było wczesną wiosną jak wiele domków zaczynało się budować, a my mieliśmy już wszystko gotowe poza pozoleniem i tylko zazdrościliśmy innym i denerwowaliśmy się na urzędy, że to tak się ciągnie. Ale jak tylko się zacznie to już idzie do przodu.

• 5 months później...
  • 1 month później...

O jak miło :D :D :D Są jacyś czytelnicy :D :D :D

anna-maria3 myślę, że w którymś sklepie w mojej okolicy będą mieli ten stół, a nawet jak nie, to u ciebie on tak pięknie wygląda, że kupie nawet w ciemno :wink:

Jeszcze się chwilkę zejdzie zanim te mebelki będzie można wstawić, ale powoli pojawia sie na horyzoncie ten moment :D

• 3 weeks później...