tonek1 16.06.2015 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 a może animator? student np. oni mają dużo werwy! i sa kreatywni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vampirjo 16.12.2015 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 może zróbcie piniatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baandrzej 22.12.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 piniata brzmi świetnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobek81 22.02.2016 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Szkoda, że w Polsce się tego nie praktykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombuild 11.03.2016 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 (edytowane) W sobotę robimy imprezę dla dziecka i też szukam pomysłów, na razie chyba najfajniejszym pomysłem jest dla mnie taka własnoręcznie zrobiona fotobudka z przebraniami (typu wąsy, jakieś śmieszne czapki, okulary itp.), pomysł znalazłem na , impreza ma być rycerska, żona ma jakieś specjały rycerskie robić choć nie wiem w sumie czego sie spodziewać Edytowane 11 Października 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trpkcd 11.03.2016 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 A to nie jest jeszcze za zimno na ewentualne zabawy urodzinowe w ogrodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia234 18.08.2016 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) a nie myślałaś o tym żeby wynająć jakieś atrakcje dmuchane? Ja pozazdrościłam koleżance i właśnie planuję za dwa tyg zrobić taką imprezkę dla córki w stylu festynu na którym dzieciaki skaczą po dmuchańcach. Dzieciaki bawiły się super, a myśmy miały spokój, bo były tak zajęte że prawie z tych domków nie schodziły Mam namiary na takiego pana z tej strony: [moderowano] obiecali że wszystkim się zajmą, więc mi więcej do szczęścia nie potrzeba. Na imprezce koleżanki wszystko było super ogarnięte więc jestem w stanie uwierzyć na słowo . Edytowane 1 Lutego 2017 przez finlandia Link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faraonka 20.08.2016 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Dzieci lubią też tą zabawę, co się słup owija wstążkami. Fajnie na zdjęciach wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mieszczuch 09.01.2018 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 aż sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogdan82 09.01.2018 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Piniata rewelacyjny pomysł, bardzo oryginalny i na pewno ciekawy dla dzieciaków szczególnie w tym wieku, bo do zabawy nie są potrzebne jakieś szczególne umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts