mibeti 23.07.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 witam wszystkich Własnie się dowiedziałam, że mam zapalenie trzustki (amylaza - 170) i powinnam byc na ścisłej diecie 2 tygodnie a póżniej powtórzenie wyników. Taka byłam tym zaskoczona, że nie zapytałam lekarza co mogę jeść. Jeśli ktoś z was chorował, to proszę o radę a nawet mogą być jakieś przepisy kulinarne Nigdy wcześniej nie chorowałam na trzustkę, nie piję nałogowo , staram się dobrze odżywiać, w ostatnim czasie nie brałam żadnych leków, więc skąd się to wzięło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.07.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Pan Google tak mowi http://www.mediweb.pl/nutrition/vad12.php?vo=1 http://www.resmedica.pl/zdart79915.html plus duzo innych stron serdecznie poozdrawiam i zycze powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mibeti 23.07.2007 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Ta pierwsza strona rewelacyjna, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.07.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 alez prosze tak sobie z ciekawosci poczytalam i widze jedna nie fajna rzecz w tej diecie 0 przypraw (jesli dozwolone to bardzo lagodne) - a raczej szlaban na sol, pieprz itp... ojc.... trzymaj sie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mibeti 23.07.2007 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Jeżeli chodzi o przyprawy, to jakoś wytrzymam, zrekompensuję sobie ziołami, ale 0 grilla, wszelakiej pizzy, nic smażonego. A tak na marginesie idę na wesele, zastanawiam co ja tam będę robiłam, chyba tylko tańczyła z pustym brzuchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts