Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek J & T projekt indywidualny - komentarze

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 107
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Gratulacje-piekby domek sobie budujecie :lol:

Ana27 ma racje-mi sie tez od razu rzucily w oczy rowniotko wymurowane sciany-ech szkoda ze ja nie mam takiej zdolnej rodzinki :D

Domek jest bardzo ladny w moim guscie tylko ze ja wolalabym jeszcze wykorzystac poddasze na pokoje dla dzieci.

Jaki masz kat nachylenia dachu i wysokosc calego domku?oraz dlugosc i szerokosc bo ze skanu cos nie moge wyczytac :(

Moze tez sobie takie cudo dam zaprojektowac tylkow mniejszej wersji? :)

Dziękujemy dziękujemy :D

Nam parter w zupełności wystarcza jest 202,91 m2 w razie czego nad dużą lazienką nie ma stropu teriva (będzie drewniany stelaż i karton gips) i kiedyś bedzie można zrobić tam ażurowe schody na poddasze. Do dyspozycji na górze jest około 70 m2.

Kąt nachylenia dachu 35 stopni, wysokość w kalenicy to 6,80 m, długość 19,30 m szerokość 18,35 m.

Pozdrawiam i dziękuje za komentarz.

• 7 months później...
  • 2 months później...
  • 3 months później...

Domek pieknieje w oczach :D Bardzo podoba mi sie ten klinkier na tarasie oraz duze przeszklenia.Wogole jakos tak "czysto" u Ciebie :D

Mozesz podac jaki masz wymiar drzwi tarasowych i jaki jest ich podzial?Okno w kuchni tez zajefajne :) marzy mi sie tez takie panoramiczne ale raczej "ciut' mniejsze (twoje to chyba z 3 metry ma :D )

kakusek dziękujemy za komentarz

Drzwi tarasowe to otwór 360cm podzielone równo na 3x117cm każde skrzydło. Patrząc od strony tarasu lewa częsć 117cm to fix, środkowa 117cm otwierana, a prawa 117cm otwierana z ruchomym słupkiem.

Okno w kuchni to też otwór 360cm i podział na 3 równe częsci, od początku chcieliśmy miec takie duże okno, ale ma też mały minus - zajmuje dużo miejsca i automatycznie zostaje mniej miejsca na szafki kuchenne wiszące.

Jeszcze raz dziękujemy za komentarz i zapraszamy do odwiedzin dziennika :D

• 4 months później...
  • 1 month później...

Dzięki za komentarze :D

kawika jak najbardziej zapisuj wklejaj kopiuj, może będziesz mial/a łatwiej podjąć decyzję przy wykańczaniu.

Asiek i Jacuś nie użytkujemy jeszcze na codzień tych lazienek, bo jeszcze tam nie mieszkamy, a ciemna wnęka prysznicowa nie robi wrażniea ciasnej, moze to dlatego ze pod prysznicem jest światło i zabudowa jest cała szklana.

Płytki w małej łazience do Paradyż Otylia Dessous

Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy.