Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek J & T projekt indywidualny - komentarze

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 107
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki za komentarze.

Emka_EM korzystaliśmy z porad Pani architekt ale nie było to profesjonalne opracowanie z doborem materiałów tylko szkice podpowiadające koncepcję np sufitów czy zabudowy kominka. Opracowanie obejmowalo tylko salon i jadalnię.

Namiarem nie poratuje bo było to dwa lata temu i nie zachowały mi się żadne kontakty, ale tu na forum i w moich postach jest gdzieś temat o tej Pani.

pozdrawiam

Dom jest niezwykle gustowny, dopracowany i nie przestylizowany. Wyjątkowy !!!

Mam małe pytanko. Jak się "zachowują" płytki podłogowe ARKESIA podczas użytkowania i czyszczenia? Prawie jestem na nie zdecydowana, tym bardziej, że odcień beige u was zastosowany wygląda rewelacyjne. Ale ciągle mam wahania związane z różnymi niekorzystnymi komentarzami związanymi z zastosowaniem do wnętrz gresu polerowanego.

Pozdrawiam

Gres jak każdy inny, nie mam porównania do innych gresów bo mamy tylko Arkesie. Czyszczenie u nas wygląda tak że najpierw jest odkurzanie a później mop. Teraz w cieplejsze dni nanosimy do domu tony piachu i czasami jest ślizko, ale jeszcze nóg nie połamaliśmy.

pozdrawiam

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Witam:)

Macie bardzo piękny dom i bardzo gustownie wykończone wnętrza.

Szczególnie podoba mi się Wasz salon i kominek. I mam pytanie dotyczące kominka - co to za czarny materiał, z którego jest wykonana obwódka kominka i inne czarne elementy?

• 1 month później...
  • 1 month później...
  • 4 weeks później...