JoannaMariusz 04.08.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Bardzo ładny domek, marzenie mojego męża - wszystko na jednej powierzchni......ale puki co ALABASTER 2G, bo bardzo nam się spodobał.Przyjemnego mieszkania, pozdrawiam, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emka_EM 28.08.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Nie będę oryginalna i też napiszę, że dom boski Mam pytanie - czy korzystaliście z usług architekta? Jeśli tak - czy moglibyście podać namiar do tej osoby (może być na PW). Jeśli nie - gratuluję umiejętności! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 02.09.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Dzięki za komentarze. Emka_EM korzystaliśmy z porad Pani architekt ale nie było to profesjonalne opracowanie z doborem materiałów tylko szkice podpowiadające koncepcję np sufitów czy zabudowy kominka. Opracowanie obejmowalo tylko salon i jadalnię.Namiarem nie poratuje bo było to dwa lata temu i nie zachowały mi się żadne kontakty, ale tu na forum i w moich postach jest gdzieś temat o tej Pani. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkap 08.09.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Dom jest niezwykle gustowny, dopracowany i nie przestylizowany. Wyjątkowy !!! Mam małe pytanko. Jak się "zachowują" płytki podłogowe ARKESIA podczas użytkowania i czyszczenia? Prawie jestem na nie zdecydowana, tym bardziej, że odcień beige u was zastosowany wygląda rewelacyjne. Ale ciągle mam wahania związane z różnymi niekorzystnymi komentarzami związanymi z zastosowaniem do wnętrz gresu polerowanego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 08.09.2010 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Gres jak każdy inny, nie mam porównania do innych gresów bo mamy tylko Arkesie. Czyszczenie u nas wygląda tak że najpierw jest odkurzanie a później mop. Teraz w cieplejsze dni nanosimy do domu tony piachu i czasami jest ślizko, ale jeszcze nóg nie połamaliśmy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 24.10.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 PIĘKNY DOM bardzo mi sie spodobał wszystko tak dopracowane Gratuluje!!! Mam pytanko jak sie sprawuje podłoga -nie przysparza za duzo pracy-cały czas sie zastanawiam czy wziąść mat czy poler A i czy w kuchni ten kolor brown lepeij sie sprawuje czy nie ma różnicy z beżem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 24.10.2010 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Dzięki za komentarz. Przy podłodze więcej pracy jest przy fugach, same płytki są łatwe do wyczyszczenia. Nie ma żadnej różnicy między kolorem w kuchni a kolorem w salonie. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 25.10.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Dziekuje za odpowiedz W takim razie biore jesne -pozdrawiam A fugi zrobie troszke ciemniejsze-trudno wole to niz miec je wiecznie brudne lub latac co chwile ze szczoteczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagorki 04.11.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Mam pytanie jakich wymiarów i co to za kafle w kuchni na ścianie.Z góry dziękuję.Piękne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 05.11.2010 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Płytki w kuchni to wymiar 12,5cmx40cm firma Cerrol. Patrzyłam teraz na ich stronę i nie widać tej serii, byćmoże marnie szukałem, albo już ich nie robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagorki 06.11.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 a kolor fugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 07.11.2010 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Fuga czarna MAPEI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
necia99 29.11.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Witam:)Macie bardzo piękny dom i bardzo gustownie wykończone wnętrza.Szczególnie podoba mi się Wasz salon i kominek. I mam pytanie dotyczące kominka - co to za czarny materiał, z którego jest wykonana obwódka kominka i inne czarne elementy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 06.12.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dzięki.Kamień na kominku to najzwyklejszy czarny marmur, nie pamiętam jak się nazywa, widać w nim małe świecące drobinki. Paski na górze kominka to ten sam kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 24.01.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 bardzo fajny korytarz - cegła i oświetlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 25.01.2011 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Dzięki za komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abarzyk 23.03.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Witam,czy mogę prosić o nazwę oprawy halogenowej podwójnej na suficie w salonie?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 31.03.2011 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Niestety nie pamiętam jak się nazywają te oprawy, były kupione w Leroy w szarych zwykłych pudełkach jeżeli dobrze pamiętam to kosztowały około 90zł/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 31.03.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Bardzo ładne wnętrza, do tej pory nie byłam przekonana do cegły ale wasze wnętrza są na prawdę super, są kuszące i mam teraz dylemat, że może też jednak by coś tą cegłą poszaleć, hmm pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 26.04.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Dzięki za komentarz, najfajniejsze światło w domu jest właśnie przy tych cegłach - przy tv lub na tych paskach w korytarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts