aniaklepka 14.05.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 gratuluję gustownie urządzonego domku, salon i kuchnia zrobił na mnie ogromne wrażenie. Piękny wypoczynek i krzesła, sufity itd. Proszę napisz jak sprawują się płytki podłogowe Arkesia, zastanawiam się nad nimi, ale boję się, że są trudne w utrzymaniu w czystości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 20.05.2011 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Ostatnio to najczęściej zadawane pytanie Nie mieliśmy wcześniej nigdzie polerowanego gresu a więc nie mamy porównania do innych płytek. Czyszczenie ich nie jest jakimś nadzwyczajnym zadaniem - u nas gorąca woda płyn do podłóg i mop. Użytkujemy je intensywnie - ja na wózku, pies który cały czas wnosi piach ale śladów złużycia jak narazie nie widać. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklepka 21.05.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 dziękuję za odpowiedź. W międzyczasie zakupiliśmy gres matowy w jasnym kolorze, czas pokaże czy to był trafny wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 25.05.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Mat też fajnie będzie wyglądał - jak traficie w dobry kolor fugi to nawet nie będzie jej widać. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lorysa1 09.10.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Witam. Swietny domek oraz wnętrze. Mam ogromna prośbę o informacje odnośnie wanny Riho Doppio -gdzie i w jakiej cenie ją kupiliście. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 09.10.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 O nie pamiętam, to było prawie 3 lata temu.Wanna jest fajna polecam w 100%. PZDr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 08.12.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) witam bardzo mi sie podoba Twoj domek mam pytanie odnosnie drzwi wewnętrznych - co to za kolor i producent? pozdrawiam edit: juz doczytalam, pieknie sie prezentują prosze o info co to za kinkiety na holu Edytowane 8 Grudnia 2011 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 08.12.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Kinkiety są firmy EGLO model NIKITA jakiś czas temu dostępne w Leroy i innych marketach budowlanych - teraz nie widziałem żeby były.W necie bez problemu do kupienia np tu http://www.centrumswiatla.pl/EGLO_Nikita_kinkiet_86996_1x100W-2697.htmlCeny od 100-140 zł za sztukę. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts