sure 23.06.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ...też mi się bardzo Wasz prysznic podoba i sprytnie chowane drzwi... ciekawe, jak będzie się sprawował, bo wygląda baardzo komfortowo! Czy dobrze widzę, że oświetlenie jest w jakiejś szczelinie w suficie? ...a cegła na ścianie tarasowej na zdjęciach też ciekawie się prezentuje. Tylko - czy jest koloru żółtego, ochra, czy jeszcze jakiś inny? Trudno na zdjęciach rozpoznać... pozdrawiam, życzę szybkiej przeprowadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 24.06.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dzięki za komentarz. Drzwi szklane chowane w scianę to pomysł mojego brata który wykańcz cały dom. Dobrze widzisz na końcu sufitu pod prysznicem jest wnęka i tam jest jarzeniowka akwariowa wodoszczelna A jeśli chodzi o ceglę na zewnatrz to jest to ochra z CRH, która bedzie jeszcze na kilku elementach elewacji. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atacama 05.07.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Super chatka! Wnętrza już zapowiadają się interesująco, tym bardziej ciekawe jak będą wyglądać po zakończeniu prac... Bardzo gustownie i ze smakiem... Jakiej firmy jest kabina prysznicowa?. Czy w części salon przewidujecie podłogi drewniane (jeśli tak to jakie muszą być do ogrzewania podłogowego?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 05.07.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 To nie jest typowa kabina prysznicowa to zabudowa szklana przedniej części wnęki prysznicowej. Sami wpadlismy na pomysł jak to ma wyglądać i szukaliśmy wykonawcy który nam to wykona. Po niedługich poszukiwaniach znaleźliśmy firmę z pod Warszawy Usługi Wielobranżowe Artur Kuźniarki http://www.montazszkla.pl/ i po 3 tygodniach wszystko było gotowe. W części salonu a dokładnie w czesci jadalni, która jest połączona z kuchnią i salonem jest już drewniana podłoga. Mamy tam ogrzewanie podłogowe i musieliśmy wbrać podłogę "panelową/klejoną" uparliśmy się żeby wierzchnia warstwa byla z naturalnego drewna i tak właśnie jest. Niedługo wkleję zdjecia tych drewnianych podłóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.08.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam trafiłam tu z wątku o cegle, bardzo lubię takie klimaty Domek prezentuje się wspaniale, gratuluję i trochę zazdaszczam że to już końcówka...ale tylko trochę Podłogi cudne, możesz coś więcej napisać o tej dębowej?? Zdaje się że to panele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 07.08.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Deski w jadalni to olejowana 3-warstwowa deska dębowa SOFIA tylko tyle udało nam się wyczytać z faktury. Firma która robi te deski, robi głównie deski lite. Nie były one zapakowane nawet w żadne kartony tylko zafoliowane ciśnieniowo.Byćmoże jest to Parkiet HajnówkaCała reszta to Baltic wood. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 08.08.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Witam serdecznie.... Domek przesliczny...gratuluje dobrego gustu.Łazienki rewelacja! a prysznic to juz "powalił mie na kolana". A w związku z tym, że kolor dachu mam taki sam to bardzo jestem ciekawa koloru elewacji...jest szansa na jakąś fotke? Dziękuje z góry i pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 08.08.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Kolor planujemy zrobić za około 2-3 tygodnie, chcemy zrobić biel delikatnie przełamaną z brązem tzw 97%bieli+3%brązu. Jak tylko bedziemy mieli kolor to odrazu wstawimy fotki. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 09.08.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 dzięki bardzo....a wnętrza macie takie ładne ,że ogladamy po kilka razy dziennie Czekamy na więcej zdjęć ....i na elewację pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 11.08.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ładniutki domek - gratulacje!Mam pytanko - co to za kinkiet ten po prawej stronie? http://img195.imageshack.us/i/dsc05687n.jpg/ też planuję cegłę i widzę, że bardzo ładnie jest oświetlona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 13.08.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Pięknie.Napisz proszę, co to za kolorki w salonie (czekolada i beż) jakiej firmy i jakie nr tych farb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 13.08.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Ewelinka kinkiety są z firmy EGLO a ten konkretny to model NIKITA.A tak się prezentują już w pełni zamontowane. http://img26.imageshack.us/img26/8387/dsc05740s.jpg http://img38.imageshack.us/img38/5296/dsc05743x.jpg Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 13.08.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 oliwka2007 Wszystkie kolory oprócz białego to Flugger.W salonie, ścianka z 3 półeczkami po lewej stronie kominka to jeden z odcieni antracytu U-195.Na tym zdjęciu chyba najlepiej widać ten kolor http://img19.imageshack.us/img19/9281/dsc05749k.jpg Kominek i ściana TV to lekki beż/ecru U-308.Jadalnia to mocniejszy beż U-313Korytarz (tam gdzie paski z cegły) U-312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 13.08.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 O kyrcze bladę , że tak powiem Jest pięknie. A te cegiełki , normanie już myślę czy np komnka sobie nie obudować tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 13.08.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Dzięki, to płytki ceglane vandersanden ręcznie formowane, strasznie nierówne Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 17.08.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 pierwsze słyszę o farbach Flugger - to jakaś wysoka półka? malowaliście raz czy dwa?czy wzrok mnie myli czy macie drzwi Porta Line E1 lub Natura E1 ?mnie się też bardzo podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 17.08.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Flugger to w miarę znana firma wcale nie są z wysokiej półki. Nie ma ich w marketach i składach budowlanych, mają swoje indywidualne punkty sprzedaży. Drzwi są z Pol-skone model Noble 1, drzwi są ładne ale nie obyło się bez reklamacji. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.08.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 też mam Flügger, bardzo dobre.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Nie bede oryginalna - kabina jest po prostu boska. Podlogi tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 31.08.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts