dorciaz 07.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 ....przepięknie Twój dom jest dla mnie inspiracją...Śledzę z przyjemnością przeglądając dziennik po kilka razy dziennie GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 07.09.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Dziękujemy i zapraszamy do zaglądania. Jak bedzie coś nowego to odrazu wkleimy zdjęcia pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 07.09.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 a skoro ta kabina z prysznica wpada do garderoby to on tam nie przeszkadza? czy ja czegos nie zrozumiałam bardzo ładne wnętrza macie mi sie podobają płytki w hollu i korytarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 08.09.2009 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Drzwi szklane są na prowadnicy górnej i przez dziurę w ścianie ta prowadnica prowadzi drzwi do garderoby tak to wygląda w lazience http://img23.imageshack.us/img23/7660/dsc05159v.jpg a tak w garderobie http://img41.imageshack.us/img41/9395/dsc05258.jpg http://img23.imageshack.us/img23/4956/dsc05009f.jpg Ten czarny pionowy profil będzie zabudowany w szafie i tam też bedzie miejsce żeby szklane drzwi mogły sie wsunąć. Nie wiem czy logicznie to opisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 08.09.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 tak zrozumiałam super myslalam ze bedzie sie tak wysuwała i wkurzał ludzi korzystających z garderoby zabudowa tez fajny pomysł. naprawde pomysłowe rozwiązania macie. super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.09.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Bardzo ładny domek! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 08.09.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 amazonka22 MonikaC dzięki wielkie za komentarze pozdrawiamy i zapraszamy do odwiedzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 08.09.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 amazonka22 MonikaC dzięki wielkie za komentarze pozdrawiamy i zapraszamy do odwiedzin sledze już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 12.09.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Piękny domek i cudne wnętrze O takiej prostej kuchni i łazience marzę... Może się kiedyś uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 13.09.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Dzięki i życze aby wymarzona kuchnia "się spełniła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 13.09.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witam znów z pytankiem . Chodzi mi dokładniefirmą i o model okapu . Piękan kuchnia , podoba mi się , bo za miesiąć będą montować podbny kolorek kuchni w naszym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 13.09.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Okap to Samsung HC9247BX - kupiliśmy w Euro AGD internetowym za 799zł pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 13.09.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ooo , jaka fajna cena , dzięki śliczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 05.10.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 troj...mam pytanie w sprawie tych plyteczek nad blatem w kuchni,czy one sa bardzo jasniutkie ,w biel wpadajace czy raczej bezowe?i jakie masz plytki na podlodze?? bardzo spodobały mi sie te plytki ,tylko mi by zalezalo na wrecz bialych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 05.10.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Płytki nad blatem w kuchni są jasne ale nie białe, bliżej im do beżu, ecru. Na podłodze w kuchni są płytki Paradyża seria Arkesia kolor Brown - one są żółtawe, a w salonie te same płytki tylko kolor Beige - wszystkie wymiar 60x60. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 05.10.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 dziekuje troj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 12.10.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 troj gratuluję pięknego domu Będę często do Ciebie zaglądać, aby podziwiać Od razu mam pytanie odnośnie twojego prysznica... stwierdziłam , ze u mnie w mieszkanku sprawdzą się takie drzwi przesuwne, dlatego mam do Ciebie pytanka jeśli można oczywiście - jakiej szerokości jest otwór na szybę i szynę? - czy nie masz wilgoci w garderobie, jak to jest uszczelnione w tej szczelinie? - czy drzwi przesuwają się tylko po górnej szynie? - czy na dole pomiędzy płytkami, a szyba jest jakaś uszczelka? i chyba najważniejsze dla mnie pytanie jaki był koszt takich szklanych drzwi ( jeśli nie chcesz pisać na stronie to może na PW prosiłabym o info). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 14.10.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 MadzialenkaT - wnęka prysznicowa ma wymiar 150x75cm, szklana zabudowa frontowa składa się z (patrząc od lewej strony) panel stały 25cm + skrzydło przesuwne 110cm + panel stały 25cm - górna szyna po której jeżdżą drzwi ma długość około 260cm (150cm w łazience + 110cm w garderobie) - sama wnęka nie jest uszczelniona - na anelu stalym jest szeroka uszcelka która zbiera wodę z dzrwi kiedy one przesuwają się w strone garderoby - drzwi zawieszone sa na górnej szynie i tylko po niej się przesuwają, w prawym dolnym rogu przy wjeździe do szczeliny jest mala prowadnica która nie pozwala żeby drzwi wychylały się do siebie i od siebie0- na dole drzwi jest uszczelka która nie pozwala wodzie wydostać się na część łazienki, panale szkalne boczne przylegają do podłogi i sa uszczelnione silikonem. Koszt całej tej zabudowy szklanej (materiał + montaż) wyniósł w sumie 3600zł Wykonawcę tej zabudowy znaleźliśmy w internecie i był jednym z nielicznych wykonawców na naszej budowie nie z polecenia, ale ja z czystym sumieniem go polecam nie było żadnych problemów przy tej zabudowie. Gdzieś już podawałem link do strony wykonawcy tej zabudowy ale wrzucę go jeszcze raz http://www.montazszkla.pl/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 14.10.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 troj bardzo dziękuję za szczegółową odpowiedź na wszystkie moje pytania. Napisałam już maila do tej firmy z zapytaniem czy u mnie można coś takiego zrobić, czekam na wycenę od nich Będę jeszcze do Ciebie zaglądać do dziennika może jeszcze się czymś zainspiruję, a jeśli nie to chociaż popatrzę jak innym wszystko fajnie wychodzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 26.10.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 bardzo fajny i gustowny domek a jego wnętrze bardzo ciepłe. pozdrawiam. paula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts