Madzia 1976 26.10.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witam serdecznie Pewnie nie będę oryginalna ale chciałam powiedzieć, że ślicznie wyszły Wam pomieszczenia domku, jest to taki mój klimat i pozwoliłam sobie "zgapić" ścianę telewizyjną. Co prwada do końca mojej budowy jeszcze hoho ale ...już szukam inspiracji wnętrz. Pięknie naprawdę pięknie Pozdrawiam cieplutko. _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mckwadrat 26.10.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 jeśli chodzi o mnie to jestem na tak mam pytanie o plafony w korytarzu - te metalowe (chyba metalowe) - mogę prosiś o namiar na nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 26.10.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dziękujemy za odwiedziny i komentarze. Zapraszamy do zaglądania. Te kinkiety to firma EGLO są w marketach np Leroy http://www.planetalamp.pl/product_info.php?products_id=1794 Co my teraz będziemy robić jak już nic w środku się nie bedzie działo z wykańcznia pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 26.10.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 ogród ogród ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 27.10.2009 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Tak tak, na zewnątrz to jest jeszcze co robić. Właśnie kończymy ostatnią ścianę która ma elementy z klinkieru i mamy jeszcze w planach zrobic podbitke. A na wiosnę - kolor na elewacji, ogrodzenie, kostka, trochę trawy, kilka iglaków i pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 21.11.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 No normalnie szczęka mi opada!! Boskie po prostu! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 21.11.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Dzięki teraz już odpoczywamy po wykańczaniu, ale to wszystko kosztowało nas milion myśli i dwa miliony decyzji niełatwych Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapaz 23.11.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witaj. czy mogłabym prosić o symbol i markę białej farby, której użyliście. Dziękuję. Ania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 23.11.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 aniapaz Białe ściany mamy w małych pokojach, sypialni, kuchni, garderobie, garażu i kotłowni, wszystkie sufity też są białe - malowaliśmy je DEKORAL AKRYLIT W. Salon, jadalnia, wiatrołap, i hol są pomalowane różnymi kolorami FLUGER. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 20.12.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/4/140.gif Świątecznych Świąt wpadłam pożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 21.12.2009 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Dzięki. Najlepszego na Święta dla wszystkich odwiedzających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.12.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://www.ekartki.pl/cards_files/9/9667_pu.i.wp.pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 15.01.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 siem przywitam ... NO I NARESZCIE !! to pierwszy chyba dziennik i wnętrza z fantastycznym oświetleniem!!! tylko pogratulować !! NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 15.01.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Witamy witamy Wybór oświetlenia teoretycznie prosty, ale nie jest tak łatwo. Wizję na większość oświetlenia mieliśmy już na etapie elektryki, ale i tak nie było łatwo z zakupem. Wybrać coś co się podoba i z ceną nie podchodząca pod tysiąc zeta nie było prosto, ale jakoś się udało. Większość oświetlenia znaleźliśmy w marketach budowlanych pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
synovia 19.01.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witaj, Mam wielką prośbę o podanie nr fugi jakiej użyłaś do Arkesi BROWN. Dziś muszę kupić i zastanawiam się nad Mapei 132 Beż lub 131 Wanilia. Nie wiem która lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 19.01.2010 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Fuga z Mapeia Jaśmin, taką samą daliśmy do Beige i Brown nr chyba 130 jeżeli dobrze pamiętam. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.02.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Macie piękny dom, a wnętrza... wręcz mnie urzekły To moje klimaty Gratuluję. Mam nadzieję, że wrzucisz jeszcze troszkę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 05.02.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Dzięki.Wszystkie zdjęcia z wewnątrz już są, nic nowego się nie pojawi w środku.Na zewnątrz będzie się jeszcze działo ale to dopiero na wiosnę. Na pewno wkleimy jeszcze jakieś zdjęcia. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 20.02.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Bardzo podoba mi się Wasz dom, wnętrza super, klinkier na zewnątrz był naszym marzeniem, ale wygrała z nim konieczność pójścia na kompromis.Widać, że sam projekt solidnie przemyślany od początku. Gratulacje! Mam pytanie odnośnie oświetlenia korytarza. Nasz będzie podobny, jasne płytki, drzwi do pokoi w kolorze orzech, kinkiety gipsowe pomalowane w odcieniu ściany i tu moje pytanie - czy Wasze kinkiety dają wystarczająco dużo światła? Na zdjęciach efekt jest super, bardzo jasno. Czy tak samo jest w rzeczywistości?Jakiej mocy żarówki macie - może to głupie pytanie, ale nie cierpię, gdy we wnętrzu jest niedostatecznie jasno, więc chcę się upewnić, że nasz korytarz będzie dobrze oświetlony.Dodam, że my zaplanowaliśmy 2 kinkiety po jdnej stronie na ścianie, a do tego 4 halogeny w suficie. Może wystarczyłoby dodać jeszcze 2 kinkiety na przeciwległej ścianie korytarza i zrezygnować z halogenów?Jak widzicie - macie naprawdę inspirujące wnętrza!Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 21.02.2010 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witam. W rzeczywistości w naszym korytarzu jest bardzo jasno. W naszych kinkietach są żarniki Rs7 115mm a więc takie jak w halogenach zewnętrznych. Kinkiety oryginalnie maja włożone żarniki 100W i dają one baaardzo dużo światła. Jak byśmy mieli wymieniać spalony żarnik to włożymy 75W i tez będzie jasno. Druga sprawa jasności korytarza to fakt że na krótkim odcinku (około 5 metrów) jest 6 kinkietów, a w dalszej części (kolejne 4 metry) są 4 kinkiety. Przy włączeniu 6 kinkietów mamy pobór prądu 600W a więc włączamy je tylko na moment przejścia. Fajnie jest mieć różne oświetlenie, ale lampy i kinkiety są ogólnie drogie i żeby wszystko pasowało trzeba się liczyć z wydatkiem kasy. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts