zezo 28.07.2007 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Wybaczcie proszę moją nieobecność na forum, ale w mojej leśnej głuszy nie mam dostępu do sieci, a jak wiadomo bez netu nic się raczej nie dowiem o ogrodach roślinkach i wszystkich innych zagadnieniach zwiazanych z ogrodnictwem, Ogrodnictwo to może za duże słowo w moim przypadku tak samo jak to że moja działka przypomina krajobraz księżycowy podejrzewam nawet że jestem w lepszej sytuacji niż większość budujących na tym forum Moja działka to działka leśna, mówiąc szczerze to las, mam ponad 20 pięknych wysokich sosen, kiladziesiąd jałowców, o jagodach, grzybach i innych mniejszych leśnych roślinkach nie wspomnę, nie chcę, nie mam zamiaru nawet, wręcz nie mogę ingerować w to piękne leśne środowisko, ale wiadomo, część działki musi być poddana naprawie po budowlanej wichurze jak się przetoczyła w ostatnim czasie, myślę o skalniaku który może być dobrze wkomponowany w to leśne środowisko. Tak więc dziękuję wszystkim za cenne uwagi i zabieram się do czytania, już sobie wrzuciłem na kompa masę materiałów i tematów z w/w linków. Oczywiście biję się przed wami w pierś i przepraszam wszystkich za to że chciałem iść na skróty myślę sobie Podam temat, może ktoś na szybko mi wyjaśni pewne ogrodnicze zagadnienia ale jak widzicie nie udało się tak więc PRZEPRASZAM i zabieram się za lekturę ogrodniczą nie ma rady. Najgorsze że jutro znowu zaszywam się w leśnej głuszy, majstrzy mają montować schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts