Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CAŁKOWITA ZAŁAMKA ...............

Recommended Posts

Wybaczcie proszę moją nieobecność na forum, ale w mojej leśnej głuszy nie mam dostępu do sieci, a jak wiadomo bez netu nic się raczej nie dowiem o ogrodach roślinkach i wszystkich innych zagadnieniach zwiazanych z ogrodnictwem, :cry: :cry: :cry:

Ogrodnictwo to może za duże słowo w moim przypadku tak samo jak to że moja działka przypomina krajobraz księżycowy :wink: podejrzewam nawet że jestem w lepszej sytuacji niż większość budujących na tym forum :wink:

Moja działka to działka leśna, mówiąc szczerze to las, mam ponad 20 pięknych wysokich sosen, kiladziesiąd jałowców, o jagodach, grzybach i innych mniejszych leśnych roślinkach nie wspomnę, :oops: :oops: :wink:

nie chcę, nie mam zamiaru nawet, wręcz nie mogę ingerować w to piękne leśne środowisko,

ale wiadomo, część działki musi być poddana naprawie po budowlanej wichurze jak się przetoczyła w ostatnim czasie, myślę o skalniaku który może być dobrze wkomponowany w to leśne środowisko.

Tak więc

dziękuję wszystkim za cenne uwagi i zabieram się do czytania, już sobie wrzuciłem na kompa masę materiałów i tematów z w/w linków.

Oczywiście biję się przed wami w pierś i przepraszam wszystkich za to że chciałem iść na skróty :oops: myślę sobie :oops:

Podam temat, może ktoś na szybko mi wyjaśni pewne ogrodnicze zagadnienia :wink: ale jak widzicie nie udało się tak więc PRZEPRASZAM

i zabieram się za lekturę ogrodniczą nie ma rady.

Najgorsze że jutro znowu zaszywam się w leśnej głuszy, majstrzy mają montować schody. :wink: