lukasm6 11.07.2003 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Witamczy warto do mieszkania (ok 100m2) zamontować kocioł junkersaeuroline dwufunkcyjny z otwartą komorą spalania?Na wtorek muszę kupic kocioł i z wielu firm, właśnie ten mi się spodobał (cena też nie najgorsza), ale nie wiem jak wygląda z awaryjnością tego kotła i komfortem uzytkowania. Może użytkownicy tegoż pieca wypowiedzą sie na ten temat. Z gory dzieki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Leszek33 11.07.2003 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 wejdż na strone http://www.ekoszok.szczecin.pl tam zobaczysz , że kocioł to nie tylko junkers.A tak na marginesie to czy widziałeś kiedyś markowy kocioł z taką ceną .To tak jakbyś kupił Merca w cenie malucha- awaryjność 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasm6 12.07.2003 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 że kocioł to nie tylko junkers. pozdrawiam leszka33 i dziękuję mu za odpowiedź, ale jak napisałem wcześniej, przejżałem wiele ofert i wybrałem sobie ten, chociaż uśmiechała sie do mnie też beretta ciao i super kompakt (ale on ma tylko 12kW dla c.o. co jest mało rozwojowe, gdybym się przeprowadził do czegoś większego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts