marek1967 11.07.2003 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 CZY KTOS GO WIDZIAL CO SADZICIE A MOZE KTOS GO BUDUJE http://WWW.WM.COM.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2003 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2003 CZY KTOS GO WIDZIAL CO SADZICIE A MOZE KTOS GO BUDUJE http://WWW.WM.COM.PL http://www.wm.com.pl/katalog/images/w11/W11-ka-wo-291-146.jpg ładne rancho ! masz taką obszerną działke Marku ? http://www.rancholapuerta.com/gifs/home_header2.gif planujesz może później "jakieśtam" ... hmmm ... f i t n e s uruchomić ? pozdrówka brzoza p.s. gdzie zamierzasz budowac ? napisz na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2003 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 dostałem priva pozdro brzoza ps. nie jestem pewien, ale ktoś z gdańszczan rozważał ten projekt ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1967 03.09.2003 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 dowiadywałem sie w pracowni gdzie cos takiego buduja ale jest to swiezy projekt i sprzedali ich 3 łacznie z moim.wiec za wczesnie na realizacje jednak projektanta za pare rzeczy bym op......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.09.2003 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 http://www.wm.com.pl/katalog/images/w11/W11-parter-600.gifdziwi mnie dwoje dużych drzwi prowadzących z salonu na taras ... ( dla wygody czy ozdoby ???)równiez sposób otwierania drzwi z WC i łazienki ( na korytarz)moze być przyczyna rozbicia nosa w tym wąskim korytarzu a Ty jakie masz uwagi Marku ? brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.02.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Marku1967, czy robiles jakies przerobki w tym projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 16.02.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Ja też jestem bardzo ciekawa jak potoczyły się Twoje "budowlano-projektowe" losy,Marku!!!fajny ten projekcik,nawet bardzo!!!!pozdrawiam,nata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1967 16.02.2004 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 no tak ; moje boje z urzedami sie skonczyły MAM POZWOLENIE NA BUDOWE po 6 słownie szesciu miesiacach czekania ale nie śpieszyłem sie wszak zima itd Zaczynam w najbardziej niestosownym okresie tj na wiosne vat itd mysle ze załoze dziennik na forum dzieki za zainteresowanie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 15.03.2004 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Marku,i co z Twoją budową?Czy wiesz,gdzie można zobaczyc realizację tego projektu w realu?Pozdrawiam,nata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1967 15.03.2004 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 witajczekam z niecierpliwością na rozpoczecie prac jednak nic jeszcze nie kupilem i chyba zle robie . z tego co dowiadywałem sie w pracowni sprzedali trzy projekty i jeszcze nikt nie zaczal budowac zreszta jest to swiezy projekt bo z 2002 r.Ale sadze ze ich chyba to nie interesuje czy ktos cos działa natomiast ja w fazie pozwolen słyszałem cały czas ładna stodoła i jest to prawda szukajac projektu wiedziałem ze to ma byc prosta bryła , dach itd interesowała mnie tylko funkcjonalność zmodyfikowałem co nieco jezeli sie zastanawiasz nad tym projektem odpowiem na kazda rzecz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 18.05.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 projekt jest prosty i układ pomieszczeń dosyć funkcionalny jeszcze nie wybraliśmy projektu ale uwarzamy że ten choć wygląda jak stodoła daje wiele możliwości do ciekawych aranżacji wewnątrz bo przeciesz mieszka się w środku domu a nie na zewnątrz.myślę że można by było trochę tylko dach obniżyć by niebył taki stromy a wśrodku to już same cuda porobić .dla osób które chcą pocieszyć oczy ciekawa strona jak to budują Niemcyhttp://www.huf-haus.de/en/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 18.05.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 i jeszcze jedna strona http://www.dom-parterowy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Kuta 19.05.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 jeste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Kuta 19.05.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 BEDZIMY BUDOWAC WM 11. CZEKAMY NA POZWOLENIE. PROJEKT PODBIL NASZE SERCA DUZA ILOSCIA MIEJSCA PRZEZNACZON NA CELE GOSPODARCZE. UNIKALISMY JAK OGNIA PROJEKTOW BEZ TEGO ZAPLECZA. MIESZKAMY W DUZYM MIESZKANIU Z JEDNA MALENKA SPIZARNIA I JEST TO TRUDNE. NIE PRZESZKADZA NAM STODOLOWATY WYGLAD DOMU, TO MOZNA POPRAWIC ZIELENIA. W PROJEKCIE WPROWADZILISMY KILKA ZMIAN I TERAZ MAMY TO O CZYM MARZYLISMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 21.05.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Ilona, witaj!!!!Bardzo się cieszę,że ktoś wybrał ten projekt. Ja się zastanawiam, najbardziej mnie przeraża moja niezbyt duża działeczka.Ilona, czy mozesz napisac jakich zmian dokonaliście? Na ile przeidujecie kosztorys?pozdrawiam,nataPS.tez z wlkp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sta.Ry 30.05.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Jestem Staś,Nie mam żadnych wątpliwości, że ten dom spełni wszystkie marzenia. Jest w nim wszystko, czego przez lata szukałem. Teraz trzeba mi tylko znaleźć kasę. Mieszkam w Rzeszowie, a budować będę w okolicy Rzeszowa.Czekam na wasze rady. Z góry dziękuję i życzę powodzenia,Sta.Ry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaPiWo 08.06.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Witajcie, my też będziemy budowali ten projekt.W tej chwili walczymy z urzędami. Czekamy na prąd i wodę. No i potem.... zaczynamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sta.Ry 08.06.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Jesteśmy na podpbnym etapie.Skąd klikasz?Może uda nam się wymieniać uwagami? Pozdrawiam Staś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaPiWo 13.06.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 z Bytomia, miasto jest w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 17.06.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Witajcie, no więc jestem coraz bliżej kupna projektu.....Po prostu jestem jak "żuraw i czapla". Odchodze w poszukiwaniu innego po to własciwie,zeby powrócic do naszej "JASKÓŁKI"!!! jakie technologie wybraliscie? Pozdrawiam,nata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts