Marti05 14.10.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Prosze wklejcie coś i powiedzcie jaka działka . Ja jeszcze zastanawiam sie nad projektem z Muratora 04 Wspaniały wszystko to ze wzgledu na tę szerokośc działki Pozdrawiam Marti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 14.10.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 to jeszcze zobacz sobie Subtelnego z Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Kuta 14.10.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Nasz domek powstaje na 1 ha. Z tego 3 tys. m to sosnowy las w którym rosną moje prywatne maślaczki. Dom posadowiony jest bokiem (tarasem) do drogi, konkretnie 80 m. W przyszłości na tym obszarze ma powstać staw. Taras "sypialniany" (wychodzący na wschów i na las) został połączony z tarasem "salonowym" (wychodzącym na południe. W ten sposób powstała duża przestrzeń, na której będzie można sobie wybrać ilość ulubionego nasłonecznienia. Ustawienia takie zostało wymuszone trochę nienaruszalnym laskiem. Poza tym działka ma coś okoł 65m na 158m? Chyba. Z wjazdu na posesję widać dajładniejszą perspektywę, przynajmniej tak mi się wydaje. Garażu nie budujemy, będzie drewniana wiata, dopasowana do kolorystyki drewnianej elewacji i istniejącego już domku ogrodnika.Zdjęcia chętnie - ale nie umiem przesłać. Mam też w komputerze zmianiony rzut domu, ale też nie umiem go przesłać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 21.10.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 polecam tą stronę jak chcesz łatwo i przyjemnie wklejac zdjęcia http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=30921&postdays=0&postorder=asc&start=0 POZDR... i czekamy na FOTO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 23.10.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 a album można łatwo założyć tu: http://www.album.com.pl/forum/index.phptrochę wolno sie oteiwra ale nie ma limitu zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marti05 24.10.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Czy ktos zmienił cos w tym projekcie, a jeśłi tak to co? Czy myślicie by podniesc troche sciany i uzyskac poddasze do ewentualnego wykorzystania. PozdrawiamMarti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marti05 31.10.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Nic nowego na placu boju!!!!!?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmp 05.12.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 cześć nie wiem czy dobrze trafiłem ... zdaje się ,że postanowiłeś wybudować dom pt. Jaskółka . Jestem na etapie zakupu właśnie tego projektu ... czy możemy zamienić w tym temacie kilka zdań ?? Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 08.12.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 PROSIMY O ZDJĘCIA oczywiście z postępów . POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmp 09.12.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 no te uśmiechnięte gębki coś mówią .... ))) może dam Ci namiary bezpośrednie na siebie [email protected] ...... pozdrawiam i czekam na kontakt Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmp 29.03.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 jestem na etapie rozpoczęcia budowy domu W11 ..... szukam kogoś kto również zdecydował się na ten projekt .... fajnie było by wymienić się doświadczeniam - prosze o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 29.03.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 my jak na razie jesteśmy tylko zachwyceni tym projektem {oczywiście z małymi zmianami}dopiero zaczynamy zbierać papierki by może jak się uda to i stan surowy zamknięty w tym roku postawimy ale to dopiero plany .POZDR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaPiWo 07.04.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Witajcie, my zaczynamy budowę Jaskółki. W weekend mają nam wytyczyć dom. Zrobiliśmy kilka zmian, dzięki częściowemu podpiwniczeniu zyskaliśmy dodatkowy pokój. Cieszę się, że jest coraz więcej zwolenników Jaskółki. Jak w zeszłym roku o tej porze zajrzałam na forum, to nie było nikogo, tylko komentarze, że to owczarnia Mnie się ten dom podoba. W miejscu łazienki i pomieszczenia gospodarczego powstał dodatkowy pokój, a łazienka będzie w najmniejszym pokoju, między dwoma większymi. Kuchnia została przesunięta w stronę spiżarni, zamieniliśmy je miejscami. Z kuchni będzie wyjście na taras, a spiżarnia nie będzie miała drzwi na zewnątrz budynku. Spiżarnia będzie o połowę mniejsza, a w holu powstała większa szafa.ubikacja dla gości została przeniesiona do garderoby przy sypialni, bo tam gdzie wcześniej była będzie zejście do pownicy. Mamy spadek terenu na działce, dlatego zdecydowaliśmy się na podpiwiniczenie, tylko częściowe. Zawsze to dodatkowy koszt, ale mniejszy w przypadku spadku, ale i dodatkowa powierzchnia. W piwnicy będzie pomieszczenie gospodarcze i pralnia. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 07.04.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 witamy jak to dobrze że w końcu ktoś z FORUM wziął się za ten projekt i wprowadza go w realizację. Trzymamy kciuki za postęp prac i powodzenia. jeszcze tylko o FOTKI poprosimy bo zanim u nas się zacznie to byśmy chcieli cieszyć się waszym szczęściem POZDRO..... ps. jaki mniej więcej koszt zmian przez was wprowadzony i jak dług o to trwało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grynek 07.04.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 KaPiWkoJak tam twoja budowa wygląda po zimie.przyślij jakieś fotki lub podziel się informacjami na temat WM11. Chcę zacząc na początku lata. Ale to tylko moje marzenia. Może się spełnią.Pozdrawiam wszyskich miłośników Jaskółki. -------------------------------------------------------------------------------------Zaczęła się wiosna więc może więcej bedzie "Jaskółek"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grynek 07.04.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 KaPiWo Nie zauwazyłem daty twojego wpisu.Myslałem że to wpis z tamtego roku.Ale mimo wszystko pozdrawiam wszystkich miłosników WM 11Własnie mam nową tapetę na kompie:http://projekty.wm.com.pl/domy/W12.htm [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 22.04.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 ale tu cicho pewnie wszyscy budują swoje Jaskółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 26.05.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 ALO ALO jest tu kto - jak tam wasze JASKÓŁKI????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula2 29.06.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Jak rozwiązaliście problem braku garażu w projekcie? Chyba tylko wolnostojący? A poza tym projekt bardzo fajny. Czy wiadomo na ile opiewa kosztorys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1krokwbudowie 18.10.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 witajcie; od roku mieszkam w tym domu. Dodaliśmy tylko garaż. Jest super!!! Bardzo polecam ten projekt ze względów użytkowych. Wszystko jest w nim przemyslane. Zdjęcia przesle na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts