AKSA 24.07.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Hej!Na poczatku planowalam nie miec firanek. mamy zaluzje pionowe. z czasem okazalo sie jednak ze bez firan dom jest pozbawiony ciepla.i powstal problem: nie mamy miejsca na zamontowanie karniszy....zaluzje pionowe zajmuja wiele miejsca...czy ktos mial podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suire 24.07.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Ja miałam. W oknach(raczej w szybach) powiesiłam zazdrostki.I okna wyglądały ładnie,ciepło i przytulnie.Wydaje mi sie,że żaluzje pionowe(mam na myśli dośc szerokie ok.12 cm) i karnisze ,a na nich firanki ,nie bardzo sie zgrają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKSA 24.07.2007 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 mamy zazdrostki, ale to nie to samo co firanki wiszace....kurcze... popelnilismy blad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts