Gość 17.07.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Rafałek nie widzisz że się podpisał, Palant. Taki pseudoanonim i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 17.07.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 To może być najberdziej prawdopodobne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.07.2003 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 My ubezpieczyliśmy dom w budowie w PZU (różne szkody) ale od kradzieży nie chcą nam ubezpieczyć Tesko czy w Compensie można ubezpieczyć tylko od kradzieży czy trzeba brać cały pakiet? Bardzo mnie to interesuje bo od sierpnia wstawiamy okna, drzwi i całą resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PANTHER 17.07.2003 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Ja ubezpieczylam w Hesti od kradzieży i dewastacji. Niestety, przydało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 17.07.2003 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 a ile kosztuje takie ubezpieczenie? to znaczy ile wy za nie zapłaciliście ? opyla się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.07.2003 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Umówiłam się z panem z Compensy na wtorek - więc wtedy powiem ile trzeba zapłacić. Ja chcę ubezpieczyć tylko od kradzieży i wanadlizmu. Warunkiem u Compensy jest to, że można ubezpieczyć tylko rzeczy zamontowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 18.07.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Zgłaszanie na policję ? Po co ? i tak sprawcy nie znajdą, a ty będziesz ciągany na jakieś dziwne przesłuchania lub inne dziwne spotkania z panem prowadzącym śledztwo a po trzech miesiącach dosaniesz pismo o umorzeniu śledztwa z braku dowodów.Więc jeśli nie wymaga ubezpieczyciel zgłoszenia na policję to nie ma po co zgłaszać. Z całym szaunkiem dla pracy Policji mam bardzo przykre doświadczenia jeśli chodzi o kradzieże na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 18.07.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Sprawa kradzieży jest dość ciekawa, tym bardziej, że wielu z nas wątpi w celowość zgłoszenia tego policji.Może by tak zrobić mały ranking? Moja propozycja:http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=136791#136791 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PANTHER 18.07.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Każdy ubezpieczyciel wymaga zgłoszenia na policję. Skladka jest niska ok. 300zł rocznie, w porównaniu do tego ile kosztuje wymiana np. uszkodzonego, nowego okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts