Gość radek1979 12.07.2003 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 Mial ktos z nim jakies problemy? Cena wydaje sie konkurencyjna (1zl za 1 szt.) tylko co z jakoscia? Prosze o pomoc. Dziekuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 12.07.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 Ja mam 5-letniego, troszkę się przybrudził, z lekka pokruszył. Byłem na składzie to mi odradzali. Teraz kupię Terca Pomeranię lub CRH Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość enigma 15.07.2003 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 zanim kupisz zmierz cegłę na składzie. dobra cegła ma wymiary takie: dwie szerokości +1 cm(fuga) = długość cegły. muruje się wtedy pięknie i łatwo. mnie cegła jopka została nieruszona ponieważ jej wymiary były dwie szerokości = długość. spróbuj z tego wymurować np komin. w każdej ścianie trzeba docinać kawałeczek bo inaczej nie pasuje. poza tym jest nierówna, przynajmniej moja. zrobisz jak zechcesz, ale kupując po 1 zł niekoniecznie zaoszczędzisz. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 16.07.2003 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Witam. Nie wiem jak cegły, ale dachówki tej firmy po 10 latach często trzeba całkowicie wymieniać. Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts