Lucyna1 07.08.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Nam robią sie okna w jednostronnej okleinie drewnopodobnej.Od środka jednak beda zdecydowanie białe.Głównym powodem takiej decyzji było to ,ze okna brązowe optycznie zmniejszają pomieszczenie.Poza tym jak już wielu przedmówców wspominało-kolor ram jest zobowiązujący. A biały będzie biały-do którego wszystkie kolory będą niewątpliwie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia80 08.08.2007 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Dziękuję wszystkim za porady, ale jednak zdecydowaliśmy się na okna w obustronnej okleinie... nie mogę się tylko doczekać, jak będą wygladać...Tak po przemysleniu... ciemn6y kolor okna też można do wielu rzeczy dopasować... bo o efekcie końcowym to decydują wszystkie szczególy... do "orzecha" tez pasują wszystkie kolory, ważne tylko by nie przesadzić i odpowiednio podobierać kolory....Bo jak ogląda się elewacje, czy kuchnie forumowiczów, to zauważyłam, że to nie od okna zalezy końcowy efekt, a właśnie od tych wszystkich szczegółów... Kolory mebli, ścian i podłogi nie mogą się gryźć i musi być zachowany kontrast i wielu osobom to się nieźle udaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 08.08.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Ja planuje okna w okleinie orzech. Planowałam na parterze dać okleinę dwustronną, a na parterze w sypialniach jednostronną. Ale teraz siezastanawiam. Czy wnętrza jako całość nie będą wygladać trochę pstrokato? Zastanawiam sie czy nie zrobić już wszystkiego w obustronnej okeinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 08.08.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Ja też planuję orzech, dwustronny oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts