gosiac 24.07.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Jestem na etapie wykańczania, jeszcze nie wiem, co nastąpi najpierw, czy my z mężem się wykończymy, czy nasz dom zoststanie ukończony? Mam pytanie co sądzicie o schodach metalowych ze stopniami drewnianymi w salonie? Salon ma mieć proste, raczej nowoczesne wyposazenie, schody sa na jego głównej ścianie nie mam koncepcji, jakie mogły by być. Moze macie juz przemyślane pomysły na Wasze schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś83 25.07.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Ja mam takie schody w klatce schodowej. Jeszcze nie skończone, ale podobają mi się. Widziałam gdzieś takie schody w salonie. Też bardzo ładnie wyglądały. To zależy w jakim stylu będą meble w salonie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiac 25.07.2007 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Dzieki, ale czy mozna prosic o jakąś fotkę? Gdzie znalazłaś wykonawce takich schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 26.07.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Witam, rodzice w domku letniskowym mają właśnie takie metalowe schody wykończone drewnem. Wrażenia - cóż pod względem estetycznym bardzo ładne ale pod względem akustycznym po prostu koszmar. Głośne dudnienie i metaliczne wibracje przy wchodzeni i schodzeniu odwiodłyby mnie od zastosowania takiego rozwiązania u mnie (wyobraziłem sobie dzieci mające pokoje na poddaszu i potrafiące dziennie pokonywać schody kilkanaście razy w górę i w dół. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiac 26.07.2007 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Dzięki, o hałasie nie pomyślałam. U mnie u góry sa wlosci moje i męża, więc może nie będzie tak głośno? Nadal nie mam niogo, kto chciałby sie podjąć wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 31.07.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Ja w moim tymczasowym lokum mam schody metalowe ze stopniami z klejonego drewna. Potwierdzam - akustycznie jest tragedia, chociaż pewnie da się to jakoś rozwiązać. Te "moje" schody są zaczepione do ściany i tak sobie myślę, że gdyby były tam (między ścianą a konstrukcją schodów) jakieś podkładki z gumy/pianki/gąbki, to z akustyką już by było dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiac 02.08.2007 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Fajne te schody z wróblewskiego ciekawe na czym się opierają, bo stalowa rura pod nimi nie bardzo mi odpowiada. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts