pchlistosc 12.07.2003 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 poszukuje dobrej ekipy od dachu w okolicach wroclawia moze cos doradzicie.Moze macie jakies doswiadczenia z polozeniem nowego dachu na starym budynu ja mam dach ok.200m2 wiezba jest ok. jaka dachowke wybrac jakie sa koszty?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2003 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 jest taka ekipa która przekładała dach u mojej teściowej, Dach zrobili fachowo ,szybko i dobrze ,trochę trzeba uważać przy rachunkach ,ale można być zadowolonym. Jak potrzeba to dobędę kontakt Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 15.07.2003 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 zadzwoń do Pana Bieszczada tel.602572984 - jest naprawdę dobry choć nie gwarantuję że ma wolne terminy - możesz się powolać na krzyska z dobrzykowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts