KiZ 25.07.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Witam. Proszę o opinie na temat sprzętu oświetleniowego ww. firm. Mnie najbardziej interesuje sprzęt outdoorowy oraz spoty ścienno-sufitowe. Co z jakością tych produktów? Mam tego sporo do kupienia i nawet przy ich cenach wychodzi znaczna suma. Jest jakaś sensowna alternatywa dla nich (tzn nie Artemide )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 25.07.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Kiedyś pracowałem w biurze projektowo-handlowym związanym właśnie z oświetleniem. Projektowaliśmy i sprzedawiliśmy sporo i massivu i briluxa. Jest to jedno z tańszych rozwiązań, ale spokojnie jakościowo są wystarczające. Najlepiej podejdź do jakiejś większej hurtowni z oświetleniem to Ci doradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 25.07.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Brilux i massive to taka lepsza chińszczyzna.Przyzwoicie wykonana,ale pod względem estetycznym taka sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 25.07.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 wejdź na http://www.halogen.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 02.11.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 hej,zastanawiam sie nad kinkietami massive do przedpokoju i na schody - czy ktos je ma i moze sie na ich temat wypowiedziec? w sumie kinkiet to nie kran w kuchni, ktory uzywa sie codziennnie i codziennie sie go dotyka, ale z drugiej strony uzywa sie codziennie bo przeciez się go zaświeca.a zatem jak to jest - warto czy nie warto? jaka jest ewentualnie inna alternatywa podobna cenowo? dzięki za opinie albo ewentualnie linka do tematu - cos mi szukanie dziś nie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts