Artur_Cholys 12.07.2003 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 Jeśli starczy czasu odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub Burkietowicz 16.07.2003 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Witam serdecznie. Mam pytanie. Przymierzam się do budowy D08 muratora. Problem w tym, że nie wiem, czym go będę ogrzewał. Chcę zrobić z Ytonga 40 cm (wsp. przenikania 0,25). Decyzja musi być teraz, bo ewentualnie muszę wygospodarować kotłownię. JEst tam kominek i chciałbym zrobić dystrybucję ciepła na pozostałe pomieszczenia. Dodatkowo pytanie o ogrzanie wody użytkowej. Proszę o jakieś rady i info na temat kosztów poszczególnych technologii. Pozdrawiam JB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariof 13.12.2003 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 chętnie poczytam jakieś porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts