renika 25.07.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Mam aparat telefoniczny w przedpokoju, a potrzebuję zainstalować drugi , w pokoju. Kupiłam kabel przedłużający, ale mam pytanie: jak najlepiej "pociągnąć" ten kabel do pomieszczenia docelowego? Myślę, że najlepiej po listwie przypodłogowej, ale czy to dobry pomysł? Jak go przymocować do listwy? Bardzo proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta1235 25.07.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Najlepszy i najprostrzy z możliwych.Jeśli masz listwy przypodłogowe np.plastikowe mocowane na tak zwane zatrzaski to nie ma problemu.Jeśli są to listwy drewniane przymocowane na gwoździki to już jest problem bo sama sobie możesz nie poradzić.Chyba że dokupisz takie małe plastikowe specjalne mocowania do kabli z gwoździkiem (nie pamiętam jak sie one nazywają fachowo).Żadna filozofia,dasz rade.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 25.07.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Za 200 zł kupisz aparat z dwiema słuchawkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta1235 26.07.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Zdecydowanie to najlepszy i najszybszy sposób : kupienie nowego aparatu.Wczoraj pisałam ci jak przeciągnąć kabel.Obecnie np.TP sa. ma oferte na taki duo - aparat bezprzewodowy za stówke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renika 26.07.2007 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Bardzo dziękuję za porady. Myślę, że jednak przeciągnę kabel po listwach, ponieważ aparat niestety już mam, więc chyba się pośpieszyłam. Ale trudno. Jeszcze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts