ninjacorps 15.09.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 No no no! A tylko chwilę tu nie zaglądałam! Eurydyka, Martinezio - ale Wam dobrze! Alabaster - jutro wkleję może zdjęcia moich schodów robionych przez Pana Szymańskiego - są jeszcze lepsze niż sobie wyobrażałam! Wioleńka - ja za radą Eurydyki kupiłam drzwi DRE w firmie Supra z Sochaczewa. Zamontowane w piątek - bez najmniejszych problemów. I mam nadzieję, że tak zostanie Mam prąd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale na wodę wciąż czekam i czekam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 15.09.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Przypominając namiary (bo wielu ludzi odwiedza wątek po to by ich szukać) ze swojej budowy mogę polecić: - stolarza od schodów- ekipę od wykończeniówki (zabudowy kg, malowanie, poprawianie badziewia po kimś itd.)- wylewkarzy - tynkarzy, któzy robili u moich rodziców- chłopaków od elewacji + inna ekipa od elewacji, któa robiłą u moich rodziców- Pana koparkowego- geodetę- panów od przyłącza energetycznego Dla zainteresowanych - telefony na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 16.09.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Następne pytanie: świadectwo energetyczne. Ile trwa i ile kosztuje? Dom spory, ponad 200 m2, dwie rodziny... Widziałam namiary na panią od świadectw. Zadzwonię też i do niej . nas swiadectwo kosztowalo 600zl, 3 dni trwalo zrobienie tel 664722969 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster79 16.09.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Alabaster - jutro wkleję może zdjęcia moich schodów robionych przez Pana Szymańskiego - są jeszcze lepsze niż sobie wyobrażałam! czekam z niecierpliwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 16.09.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Alabaster - jutro wkleję może zdjęcia moich schodów robionych przez Pana Szymańskiego - są jeszcze lepsze niż sobie wyobrażałam! czekam z niecierpliwoscia No dziś nie dałam rady. Ale Pan Szymański robi zdjęcia każdej swojej realizacji, więc pełen przegląd znajdziesz u niego na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 16.09.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam Odkupię pustak MAx 288/188/220 pozostałości po budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 17.09.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Czy orientujecie się gdzie w okolicach Sochaczewa można kupić dystanse do zbrojenia typu "wąż" (takie wkładane między 2 siatki zbrojeniowe) Coś takiego jak na rysunku tutaj http://www.ars-3.pl/inside.php?cat=2&pg=stopka&of=dystanse_pvc Potrzebuje dosłownie 6 sztuk takich dystansów o wysokości 9 lub 10cm, a tam gdzie sprawdzałem sprzedają w paczkach po 25 lub 30 sztuk (sprawdzałem w:http://www.tomplast.info.pl i http://www.noe.com.pl/noetechnika/noetechnika.html ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 20.09.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Witam, gdzie zakupiliście płyty kartongips i wełna mineralną w atrakcyjnych cenach i jakie gubości dawaliście wełny do ocieplenia do sufitu podwieszanego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster79 20.09.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Witam, ma do sprzedania po budowie:- stemple ok 100 szt, rozne dlugosci (2,70-4,00 m)- U-220 - ok 30 szt- porotherm P+W 25 - ok 20 szt Ceny do ustalenia oraz kilka przyczepek gruzu (oddam za friko oczywiscie) zainteresowanych prosze o kontakt na priva lub kom: 0-604-791-012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 21.09.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Witam, gdzie zakupiliście płyty kartongips i wełna mineralną w atrakcyjnych cenach i jakie gubości dawaliście wełny do ocieplenia do sufitu podwieszanego ?? Ja miałam najlepszą cenę z Sirbudu z Błonia - ale trzeba sprawdzać na bieżąco. U Kowalczyka w Kampinosie sprawdź - dają transport darmowy i można negocjować cenę. ps - mam trochę wełny 5 cm do sprzedania. Ja kładłam 20 cm pod blachę bez deskowania. - 15 cm + 5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 21.09.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Ja miałam najlepszą cenę z Sirbudu z Błonia - ale trzeba sprawdzać na bieżąco Sirbudu w Błoniu już nie ma - można zamawiac przez internet z Sokołowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 21.09.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Witam, gdzie zakupiliście płyty kartongips i wełna mineralną w atrakcyjnych cenach i jakie gubości dawaliście wełny do ocieplenia do sufitu podwieszanego ?? Ja miałam najlepszą cenę z Sirbudu z Błonia - ale trzeba sprawdzać na bieżąco. U Kowalczyka w Kampinosie sprawdź - dają transport darmowy i można negocjować cenę. ps - mam trochę wełny 5 cm do sprzedania. Ja kładłam 20 cm pod blachę bez deskowania. - 15 cm + 5 cm. Ja też brałem z SirBudu z Błonia. Co do Kowalczyka, to niezupełnie jest tak, że transport darmo Oni podają cenę z wliczonym transportem. Inna sprawa, że ta cena jest i tak często konkurencyjna, tylko trzeba z kierownikiem dyskutować o tym Jeśli chodzi o wełnę, to my daliśmy Knauf Thermoinsulate 040, grubość 18cm między krowkie i 12cm na krokwie. Też bez deskowania - mamy membranę Aquatec-a. Została mi 1 paczka 18-tki i 3 paczki 12-tki, jakby co - chętnie się pozbędę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ainer 21.09.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 u mnie 20cm wełna ursy , deska i dachówka w domku cieplutko bo już po jednej zimie piec skręcony na minimum, na dole chodziła tylko podłogówka w kuchni i holu a na pietrze jeden kaloryfer wełna i płyty kg kupowałam w adamexie w błoniu, mieli dobrą ceną jak na okolicę pozdrawiam sąsiada kwiatowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 21.09.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 pozdrawiam sąsiada kwiatowego W sensie nas? Odzdrawiamy wzajemnie Kaj Ty się stawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 21.09.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Witam, gdzie zakupiliście płyty kartongips i wełna mineralną w atrakcyjnych cenach i jakie gubości dawaliście wełny do ocieplenia do sufitu podwieszanego ?? ja kupowałem w skladzie w Sochaczewie na ul. Gawłowskiej - wyszlo taniej niż u Kowalczyka, ale fakt, że u Kowalczyka bylem wtedy pierwszy raz, a na Gawłowskiej miałem już wytartą ścieżkę handlową co do grubosci ocieplenia to poddasze ocieplalem 15 lub 20cm - wstyd, ale dokladnie juz nie pamietam choc to raptem rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ainer 21.09.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 pozdrawiam sąsiada kwiatowego W sensie nas? Odzdrawiamy wzajemnie Kaj Ty się stawiasz? hehehehe kwiatowa to ulica w teresinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsikZibi 21.09.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Witam, gdzie zakupiliście płyty kartongips i wełna mineralną w atrakcyjnych cenach i jakie gubości dawaliście wełny do ocieplenia do sufitu podwieszanego ?? kupowaliśmy w Alfagrze w Gawłowie i tak jak wszędzie trzeba się targować... sufity robiliśmy ale jaka grubość wełny jest...? sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 21.09.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Ainer - wybacz!!!! Może środa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 22.09.2009 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 hahaha dużo osób sie buduje na kwiatowej , bo i ja też pozdrawiam sąsiada kwiatowego W sensie nas? Odzdrawiamy wzajemnie Kaj Ty się stawiasz? hehehehe kwiatowa to ulica w teresinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 22.09.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 hahaha dużo osób sie buduje na kwiatowej , bo i ja też pozdrawiam sąsiada kwiatowego W sensie nas? Odzdrawiamy wzajemnie Kaj Ty się stawiasz? hehehehe kwiatowa to ulica w teresinie Hehehe... No to nie wiedziałem, że o Kwiatową chodzi My się stawiamy na przedłużeniu Strażackiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts