Jarecki 11 18.01.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Witam poszukuję projektanta do adaptacji projektu gotowego i dostosowania go do naszych potrzeb : powiększenie garażu, likwidacja wykusza, podniesienie ścianki kolankowej. Prosiłbym o podanie namiarów na kogoś sensownego. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 19.01.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Witam wszystkich z moich stron. Pochodzę z Sochaczewa, a trafiłem do Babic.Szukam dekarza z rekomendacją. W dodatku nie do budowy a do poprawienia po partaczu, który wpadł już w nałóg i nie nadaje się do niczego. Nawet go do sądu nie podam, bo wyrok mi roboty nie wykona. To gdzieś na ciepłe dni, ale już muszę szukać. Nie jest to zadanie - marzenie dla fachowca, lepiej kryć nowy dom, ale co ja poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 19.01.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 dekarz - p.Andrzej 604978935 - robi teraz u mnie ale najdalej za 2 tygodnie skonczy. nie wiem jak wyglada jego czas i checi do poprawek, ale polecam go szczerze. i ciesle, ktory z nim pracuje tez - widzialem jego prace, choc niestety nie u mnie. szczegolnie interesujace maja chlopaki ceny projektant - p.Artur 502340068 - robil moje przerobki i polecam, choc ma specyficzne poczucie humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 19.01.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Dzięki, skontaktuję się. Na wszelki wypadek nadal szukam, bo muszę mieć jeszcze plan awaryjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 22.01.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 i slusznie. plan awaryjny to podstawa, bo czesto staje sie planem podstawowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 22.01.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Skontaktowałem się, z rozmowy odnoszę pozytywne wrażenie. A jak będzie w praniu, zobaczymy. Jak inwestorzy go mocno zatrudnią, to może dla mnie czasu nie mieć, albo coś innego wypadnie. Nie bez powodu na motto wybrałem cytat z Greka Zorby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komen 24.01.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Witam ponownie sąsiadów z okolic Sochaczew i proszę o poradę Zabrałem się ostro za kupowanie materiałów na domek i mam pytanie: Gdzie w okolicach Sochaczewa można kupić bloczki fundamentowe i strop terriva w dobrej cenie. Chodzi mi tu raczej o kupno bezpośrednio u producenta a nie w hurtowni. Będę wdzięczny za wszelka pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 24.01.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Gdzie w okolicach Sochaczewa można kupić bloczki fundamentowe i strop terriva w dobrej cenie. Chodzi mi tu raczej o kupno bezpośrednio u producenta a nie w hurtowni. Będę wdzięczny za wszelka pomoc Pustaki i belki na terrivę braliśmy z Feliksowa, nie pamiętam tel ale myślę, że znajdziesz gdzieś w necie. Dostarczyli towar szybko (tydzien po zamowieniu w srodku sezonu - czerwiec) i w dobrej cenie, jakość ok. Widziałem też pustaki do stropu z Budokruszu z Grodziska Maz i fakt, że były b. ładnie wyprofilowane i pasowały do siebie jak klocki Lego, ale różnica w cenie była za duża. Bloczki fund. kupiliśmy w najbliższym składzie, za mała różnica cenowa żeby opłacało się skąd indziej płacić za dowóz. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komen 24.01.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 24.01.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 komen Ja większość materiałów kupiłem w hurtowni Alfa Gra i bardzo polecam ten składzik, możliwość negocjacji cen itp u nich brałem terive a im płaciłem symbolicznie biorą bezpośrednio od producenta. Bloczki kosztowały nas 3,60 jak dobrze pamiętam Teriva, wpisz sobie w google Wasik stamtąd miałem zamawiane materiał super i cena też Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio2 24.01.2008 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 my bralismy bloczki po 3,40 chyba (z dowozem) z Błonia, a terrive az ze Święcic. ale za to byla baaardzo tania, ale potem znalazlem te fabryczke w Feliksowie, po wschodniej stronie drogi do Żelazowej Woli i tam tez byly dobre ceny. bede tam dobierac bloczki pod taras i schody na wiosne. kupujac terrive, pamietaj czy kupujesz z keramzytu czy popiołowe - te drugie sa o 1/2 tansze, ale podobno 'swiecą' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komen 25.01.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Kogutos, maciunio2 Dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 25.01.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komen 25.01.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Jeszcze jeden temat Może któryś z szanownych forumowiczów chce się pozbyć garażu blaszanego Chętnie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 25.01.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 ;D komen zainwestuj w blaszaka bo nie jest drogi a pożytek z niego jest ogromny poza tym później może ci się jeszcze przydać Też zastanawiałem się nad kupnem używanego ale! trzeba po niego jechać, trzeba sobie go rozkręcić, przywieźć, skręcić a na koniec zauważyłeś że wyniosło cię to sporo zachodu i zaoszczędziłeś jakieś 250zł Opłaca się :?: Oczywiście jak trafisz na używany w Dobrym stanie. Poszukaj na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 31.01.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Witam Podciągam bo zastałam nas na 2 stronie i ponawiam pytanie na temat drewna kominkowego gdzie mozna w okolicy kupić wysezonowane - koniecznie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda2005 01.02.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Jeszcze jeden temat Może któryś z szanownych forumowiczów chce się pozbyć garażu blaszanego Chętnie kupię U nas będzie na zbyciu - ale dopiero w kwietniu/maju. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komen 01.02.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Magda2005 Dzięki. ja potrzebuję w zasadzie na już. I chyba nawet już znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda2005 06.02.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Witam ponownie czy macie może namiary na sprzedawców szamb betonowych i/lub plastikowych w Sochaczewie i okolicach? Z góry dzięki za pomoc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syl.sob 06.02.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Witam dawno tu nie zaglądałam, ale widzę że wkońcu jest grupa budujących Sochaczew i okolice. Ja buduję w Żelazowej Woli. Mam już pierwszy etap, a mianowicie fundamenty,mury i dach odeskowany i pokryty papą.Teraz szukam dekarzy do dachówki może kogoś jeszcze macie bo tych co ja znam to okropnie są drodzy np. 28 tyś lub 34 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts